2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن؟

59 بازدید | 14 پست

نمیدونم کینه ای هستم یا همه اینجوری هستن؟ یکسال ونیم پیش با یکی از فامیل بحثم شد البته من اصلا نمیخواستم بحث کنم اما اون یه مساله خصوصی که بهش گفته بودم رو کشوند تو یه جمع و حرفه‌ای منو یه جوری عنوان کرد که آبروم بره منم جوابشو دادم و بحث شد از اون به بعد کلا از چشمم افتاد اما جایی ببینم فقط سلام میکنم اون چند بار دعوتم کرده اما حاضر نیستم برم خونش و پای سفرش بشینم چون جوری باهام حرف زده بود انگار من گرسنه غذاش هستم برای همین قصد دارم هیچ وقت نرم خونش به نظرتون من باید برم و بیام با این آدم؟ شما جای من باشید مهمونی هاشو میرید؟ 

کینه ای نیستی یه آدم به درد نخور رو از زندگیت حذف کردی

منم باشم دیگه پامو‌نمیزارم خونش

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کینه ای نیستی یه آدم به درد نخور رو از زندگیت حذف کردی منم باشم دیگه پامو‌نمیزارم خونش

شوهرش زنگ زد بهم گفت سوتفاهم بوده شما بیا تا تموم بشه اما یاد اون همه حرفای زشت میوفتم که آخرش گفت از قصد تو جمع گفتم تا آبروت بره دیگه تععین تکلیف نکنی

کینه ای نیستی یه آدم به درد نخور رو از زندگیت حذف کردی منم باشم دیگه پامو‌نمیزارم خونش

البته منم تو بحث بهش گفتم خداروشکر محتاج شما نیستم برید اول طبعتون رو سیر کنید فقط بلدید منت بزارید

من معتقدم نمیشه با تعریف یه طرف ماجرا نظر داد باید حرف اونم شنید شاید داستانکلا چیز دیگه ای وشما ب ...

در کل من از یه کاریش ناراحت شده بودم و خصوصی تو پی وی براش توضیح دادم اونم سین زد جواب نداد اما کل فامیل رو پر کرد

شوهرش زنگ زد بهم گفت سوتفاهم بوده شما بیا تا تموم بشه اما یاد اون همه حرفای زشت میوفتم که آخرش گفت ا ...

ببین طرف فکر میکنه هنوز ناراحتی که نمیری

به نظر من الان بهونه خوبی شده این آدم از زندگیت حذف شده

اشتباه نکن که بعدا پشیمون بشی و بره رو مخت ولی نتونی باز قطع رابطه کنی

نگو هم نمیام هرسری خیلی خوش برخورد یه بهونه بیار که خیلی دوست داشتم بیام ولی باید برم فلان جا

اگه گفتن قهری بگو نهههه اصلا قهر نیستم 😃😍

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من معتقدم نمیشه با تعریف یه طرف ماجرا نظر داد باید حرف اونم شنید شاید داستانکلا چیز دیگه ای وشما ب ...

به نظر من طرفت بدترین آدم دنیا هم باشه وقتی به رازی رو بهت گفته تو بدترین شرایط حق نداری اون راز رو بگی

ببین طرف فکر میکنه هنوز ناراحتی که نمیری به نظر من الان بهونه خوبی شده این آدم از زندگیت حذف شده ا ...

من الان به ظاهر سلام علیک هم میکنم فقط دلم نمیخواد برم خونش به خاطر اینکه حرفایی که بهم زد جوری بود که انگار من گدا و گشنه یه بشقاب غذا تو خونه اون هستم در صورتیکه من هیچ وقت کفشم جلوی پام نیست که جایی برم

به نظر من طرفت بدترین آدم دنیا هم باشه وقتی به رازی رو بهت گفته تو بدترین شرایط حق نداری اون راز رو ...

به خداوندی خدا من تو پی وی یه مساله ای رو گفتم که فقط مربوط به خودش بود ازش خواستم بین خودمون بمونه بهش گفتم نمیخوام غیبتت رو کنم با نامردی رفت همه جا گفت فلانی حسوده برام تعیین تکلیف کرده

به نظر من طرفت بدترین آدم دنیا هم باشه وقتی به رازی رو بهت گفته تو بدترین شرایط حق نداری اون راز رو ...

این کاملا درسته
ولی برای من پیش اومده دوستم یه مساله ای رو ب من گفت
بعد خودش پیش یکی دیگه غیر مستقیم به اون مساله اشاره کرد طرف فهمید داستان چیه
حالا گیر داده بود به من که تو به فلانی گفتی داستانو
هرچی گفتم بابا به پیر به پیغمبر خودت گفتی زیر بار نمیرفت