2789
عنوان

شمام شنیدین !

297 بازدید | 16 پست

راسته میگن وقتی خواب کسی میبینی که میشناسیش اونم داره تو خوابش تورو میبینه !؟ 

پیش اومده واستون راحبش با کسی حرف بزنید!؟

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امیدوارم اینطور نباشه ک شما میگی چون گاهی خواب کسایی رو میبینم ک متنفرم از فکر کرون لهشون

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من هر سری خوابشو دیدم اونم پیام داده خوابتو میدیدم😍

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
نه بهش فکر کردی دیدی 

اخه بعضی وقتا ادم خوابتی عجیب میبینه که بهش فکر نکرده

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

نه من هزار بار شده خواب همسرم یا خانوادم رو دیدم بعد وقتی پا شدم تعریف کردم اونام خوابشون رو تعریف کردن ۱۰۰ درجه فرق داشته منو تو خواب ندیدن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من هر سری خوابشو دیدم اونم پیام داده خوابتو میدیدم😍

دقیقا منظورم اینطوریه🥰😘

به نظرم اينا چرت هاي نوجوان هاي عاشقه

عزیرم یعضی رابطه ها یا کلا روابط با هر کسی انقدر خاص و قویه تو خوابم بهم وصلن … 

چه میدونم ما هم یاد هرچی شد بگیم جوونی نووجی فلانن

دقیقا منظورم اینطوریه🥰😘

دوستمم اینجوریه

عشقش باهاش تلپاتی داره با اینکه عشقش یه ممنوعه س متاسفانه و خودشونم میدونن هیچ وقت بهم نمیرسن 

من زیاد ذوق نمیکنم

چون اونارو میبینم میگم اینام تلپاتی دارن اما هیج وقت بهم قرار نیس برسن

برای عشق خودمم نمیذوقم😢

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!