2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر هومن جولایی می شناسم. مادربزرگم پیش ایشون عمل تعویض مفصل دو طرفه زانو انجام داده و خیلی هم راضیه. آقای دکتر مطبش کرج هست اما شهریار و شهرک اندیشه هم میدونم که ویزیت دارن.

من شماره تماس و آدرس کرج رو میذارم برات

۰۹۳۰۸۱۰۰۵۱۰ - ۰۲۶۳۶۵۶۵۳۶۰۲

فردیس کرج ، فلکه دوم ، مجتمع تخصصی پارسیان ، طبقه 2

مادربزرگ من زانو درد شدید داشت و پیش دکتر سید جواد مرتضوی رفت. خیلی دکتر با اخلاق و صد البته حرفه ای هستن. زانو درد مادربزرگ من با جراحی زانو ایشون خیلی خیلی بهتر شدن. من شماره مطب شونو برات میذارم
22902673

سلام! دکتر مجدی هم جراح مفصل و ارتوپدی با تجربه‌ای هستند و به خاطر تخصص‌شون در جراحی‌های مفصل به ویژه تعویض مفصل زانو و لگن شناخته‌شده‌اند. خیلی‌ها از درمان‌ها و جراحی‌های ایشون راضی بودن. ایشون در تهران مرزداران فعالیت دارند و اگر دوستتون ایشون رو معرفی کردند، احتمالاً تجربه خوبی از درمان با ایشون داشتن.

برای اطلاعات دقیق‌تر و گرفتن وقت، می‌تونید با مطب دکتر رشادی تماس بگیرید.

اگر در حال تحقیق برای جراحی مفصل یا مشکلات مفصلی هستید، ایشون هم گزینه خوبی برای مشاوره و درمان هستن.

امیدوارم هرچه زودتر بهبودی پیدا کنید! 💪

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز