2777
2789
عنوان

عقیقه

176 بازدید | 11 پست

یه خواستگاره پسر دوست بابامه . ازم ۲سال کوچیک تره .😐😐😐نه شغل خوب نه قیافه اش باب میله من .نمیگم بد چون هرکسی یه چهره آیی به دلش میشینه .نه تحصیلات دانشگاهی .

وای بچه ها بابام همون اول گفت نه 😐.ولی گیر دادن بیاییم نهار بیاییم شام بریم فلان جا .

واقعا عصابم خرده بچه هاااا😭

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیگم خیلی خوبم. لیسانسم و شاغلم 

تا قسمت چی باشه خواهر من متخصص زنان خرج شوهرشو میده طرف اول وکیل دادگستری بود بعد ۳ماه عقد بیکار شد 

اخلاق و منش در نظر بگیر به قول پدرم با مرد ازدواج کنین

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
تا قسمت چی باشه خواهر من متخصص زنان خرج شوهرشو میده طرف اول وکیل دادگستری بود بعد ۳ماه عقد بیکار شد& ...

جوابم منفی هست .خواستگار های بهتر از این هم داشتم .بعد ازدواجمم نمیخام کار کنم .اون باید خرج مو بده

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
جوابم منفی هست .خواستگار های بهتر از این هم داشتم .بعد ازدواجمم نمیخام کار کنم .اون باید خرج مو بده

ایشالله بهترین قسمتت بشه این نه و یکی دیگه با کسی ازدواج کن خرجشو باباش نده من نمیدونم چکاره هستین ولی خوب یکی مثل خواهر من با رتبه دو رقمی کنکور ماهی ۳۰و ۵۰ درآمد نمیتونه بشینه تو خونه حداقل واسه احترام به خودش

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
ایشالله بهترین قسمتت بشه این نه و یکی دیگه با کسی ازدواج کن خرجشو باباش نده من نمیدونم چکاره هستین و ...

نه بابا درآمد من این همه نیست 💚.اگر این همه درآمد داشتم که میچسبیذم به کارم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚