2777
2789
عنوان

تقویت اقایون

244 بازدید | 13 پست

دوستان خیلی عذر میخوام لطفا گزارش نژنید ذهنم خیلی مشغوله 

نامزد من از لحاظ شغلی خیلیییی افتصاحه همش ذهنش مشغوله از اول نامزدیم همین مشکلو داشتیم ب خاطر این توضیح میدم ک وقتی ازش میپرسم میگه شرایطم درست شه بخدا خوب میشم ذهنش خیلی درکیره 

بعد اینکه ما از اول وقتی رابطه داشتیم (کامل نیست رابطمون)همسر من ا ر ض ا  ک میشه دیگه ب ل ن د نمیشه کلا یبار این اتفاق میفته بیشتر از یبار نمیتونه اون ا ر ض ا میشع من ن ولی باید با دست باشه 

یبار فقط قرص خورده لود شد ک بعدش معده درد شدید گرفت بدون قرص نمیتونه 

چیکار باید بکنم کلا میلش کمه دو هفته نباشه تازه دلش میخواد نامزدیم حالا بعد عروسی میارسم کلا بدترشه

منم چنبار واسه کامل بودن رابطمون حرف زدیم گفتم ک مشکلی ندارم ولی اون میگه ن فعلا بزار بمونه بعد عروسی 

اهل خیانت و اینام نیس 

چیکار باید بکنم ببخشیذ بازم انقذ واضح گفتم

😐😐😐😶

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از کسه دیگع ت خانواده‌نمیتونم سوال کنم خوب 😑😐

بزن تو گوگل همه راه کار ها هست.

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بنظر من ببرش یه ازمایش اسپرم همین دوران عقد بده.چون خودای نکرده فردا برا بچه دارشدن و حتی همان رابطه ...

خیلی ببخشیذ واقعا ولی اب منی شم خیلی کمه با اینکه رابطمون روزی یبارع و چن روز ییار ولی احساس میکنم خودمم ضعیفه بدنش نمیتونم بکم برو دکتر ذلخور یمشن

خیلی ببخشیذ واقعا ولی اب منی شم خیلی کمه با اینکه رابطمون روزی یبارع و چن روز ییار ولی احساس میکنم خ ...

خب وقتی روزی یه بار ارضا میشه ک م ر خالی میشه باید تجدید قوا کنه بیچاره