2777
2789
عنوان

تقویت اقایون

246 بازدید | 13 پست

دوستان خیلی عذر میخوام لطفا گزارش نژنید ذهنم خیلی مشغوله 

نامزد من از لحاظ شغلی خیلیییی افتصاحه همش ذهنش مشغوله از اول نامزدیم همین مشکلو داشتیم ب خاطر این توضیح میدم ک وقتی ازش میپرسم میگه شرایطم درست شه بخدا خوب میشم ذهنش خیلی درکیره 

بعد اینکه ما از اول وقتی رابطه داشتیم (کامل نیست رابطمون)همسر من ا ر ض ا  ک میشه دیگه ب ل ن د نمیشه کلا یبار این اتفاق میفته بیشتر از یبار نمیتونه اون ا ر ض ا میشع من ن ولی باید با دست باشه 

یبار فقط قرص خورده لود شد ک بعدش معده درد شدید گرفت بدون قرص نمیتونه 

چیکار باید بکنم کلا میلش کمه دو هفته نباشه تازه دلش میخواد نامزدیم حالا بعد عروسی میارسم کلا بدترشه

منم چنبار واسه کامل بودن رابطمون حرف زدیم گفتم ک مشکلی ندارم ولی اون میگه ن فعلا بزار بمونه بعد عروسی 

اهل خیانت و اینام نیس 

چیکار باید بکنم ببخشیذ بازم انقذ واضح گفتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنظر من ببرش یه ازمایش اسپرم همین دوران عقد بده.چون خودای نکرده فردا برا بچه دارشدن و حتی همان رابطه ...

خیلی ببخشیذ واقعا ولی اب منی شم خیلی کمه با اینکه رابطمون روزی یبارع و چن روز ییار ولی احساس میکنم خودمم ضعیفه بدنش نمیتونم بکم برو دکتر ذلخور یمشن

خیلی ببخشیذ واقعا ولی اب منی شم خیلی کمه با اینکه رابطمون روزی یبارع و چن روز ییار ولی احساس میکنم خ ...

خب وقتی روزی یه بار ارضا میشه ک م ر خالی میشه باید تجدید قوا کنه بیچاره