2777
2789
عنوان

گاز تو بالکن

879 بازدید | 8 پست

خانومای فنی کمک

من گازمو میخوام بزارم بالکن اشپزیو ببرم اونجا ولی تو بالکن فقط ی لوله گاز هست ک وصله ب پکیج گفتیم دوراهی بزنیم ک گفتن اگه پکیج خراب بشع گارانتیش دیگه قبول نمیکنه ایا راهی هست کسی تجربه داره؟؟

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

تو سرما چجوراشپزی کنی 🥴

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

مادرمینا وصل کردن گازشونو ب پکیج از جزعیاتش خبر ندارم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک کباب پزه گازی تو تراسم دارم ویک اجاق دوشعله بردم تو تراس وای هرچی بگم عالیه حرف نداره... شده م ...

به پکیجتم وصله؟؟

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است