2789
عنوان

قرار بود

267 بازدید | 12 پست

قرار بود امروز عقد کنم 

بدون حضور هیچ کس فقط خودمون و بابام 

چون مامانم مخالفت و میگه سنت کمه 18سالمه 

ولی نمی‌رم 

دلم نمی خواد مامانم ناراحت بشه 

2سال صبر می کنم نامزد می مونیم اگه راضی نشد بعد 

به نظرت کارم درسته 

یه وقت نامزدم از دست ندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتن مهمه ولی دعای خیر بقیه پشت سرتون باشه مهم تره کار درستی میکنی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

بالاخره یه تاپیک درست و حسابی دیدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بهترین کارو میکنی با بهترین مرد دنیا هم باشی وقتی مادرت راضی نباشه شک نکن بدترین زندگی میشه شک نکن. ان شاءالله که زودی راضي میشه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

اگر بدون مادرت عقد کنی و خانواده پسره هم نباشن بعدا همش سرکوفت میشی حتی شوهرتم بهت احترام نمیزاره. برای ازدواج عجله نکن هنوز سنی نداری یکم دیگه که بزرگتر بشی ملاک و معیارات برای ازدواج عوض میشه درس بخون برو دانشگاه، شاغل شو. اگر تنهایی عقد کنی فقط یه خاطره بد برات باقی میمونه.

اگر بدون مادرت عقد کنی و خانواده پسره هم نباشن بعدا همش سرکوفت میشی حتی شوهرتم بهت احترام نمیزاره. ب ...

من صد سالمم بشه با همین ازدواج می کنم 

شوهرمم بهم سرکوفت نمی ده ولی به احترام مادرم صبر می کنیم 

اگه تا دوسال دیگه راضی شد که هیچ اگه نشد بازم ازدواج می کنیم

من صد سالمم بشه با همین ازدواج می کنم  شوهرمم بهم سرکوفت نمی ده ولی به احترام مادرم صبر می کنی ...

فکر میکنی خوده پسره از ته دلش راضی بود که خانوادش بهترین روز زندگیش کنارش نباشن شاید الان چیزی نمیگفت ولی یکم که میگذشت اون موقع خودش رو نشون میداد. دوست منم بدون رضایت خانوادش ازدواج کرد مثل یتیما جهاز رو خودش تنهایی جمع کرد الانم پسره براش جشن عروسی نمیگیره خانواده پسره بعد از عقد حتی برای یه نهارم دعوتش نکردن هیچ احترامی نداره. سعی کن مادرت رو راضی کنی.