2777
2789
عنوان

واقعا گند بزنن ب این نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست
چ فایده هرروز واسه یه دونه باید التماس کنی..و منی ک بلد نیستم لینک بزارم تو حذف تایپ های درخواستی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
ولی شما هم خیلی بد دهنی

عزیزم چارتا با شعور و بی شعور گفتن بد دهنی حساب نمیشه توروخدا جا نماز آب نکش

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی صاحاب و بیشعور و.... بد دهنی حساب نمیشه

عدم صاحب و عدم شعور ن عزیزم بد دهنی حساب نمیشه ینی اون مکان فاقد صفت های بالا میباشد 

اینکارو کردن تا هرکس از راه رسید تایپک سرکاری نذاره بعدم به خوبی و خوشی حذف کنه نی نی یارا اول میبینن تایپک چی بوده بعد حذفش میکنن اگه هم طرف مشکل دار باشه اکانتش هم حذف میکنن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اینکارو کردن تا هرکس از راه رسید تایپک سرکاری نذاره بعدم به خوبی و خوشی حذف کنه نی نی یارا اول میبین ...

این همه آدم خب مشخصه اینجا محیط مجازی هست پس آزادی چی میشه 

این همه آدم خب مشخصه اینجا محیط مجازی هست پس آزادی چی میشه 

اگه به این سایته که همون بهتر آزادی نباشه انقدر که تایپک سرکاری زدن  ملت مسخره کردن بعدا دستشون رو شده 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
میگم بعد ساعت دو بذار تو تاپیکش تماااااااام

باشه عزیزم دستت درد نکنه اگر بخام تمام تاپیکام حذف بشه چیکار کنم؟؟؟