2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پر بازدید بشه چی میشه؟جایزه داره🧐🤔

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺

بزرگترین دلتنگیت

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

زمینه☺️

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪