2777
2789
عنوان

بلاکم کرده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست
آره بخدا راس میگی منم از مهربونیم بود دیگه غلط بکنم

ما سیاست نداریم ابجی از رو مهربونی میریم جلو و هی پیام میدیم هی زنگ تا طرف ضدحال بزنه اونموقع میفهمیم هرچی اندازه ای داره.. مهربونی زیاد به کسی نیومده 

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
خب چرا قبلش محترمانه نگفتین که "من وقت ندارم کمتر پیام بده که شرمندت نشم چون نمیتونم جواب بدم واقعا" ...

چیکار میکردم خب ده بار پیام میداد یکی جواب میدادم که بفهمه خوشم نمیاد ولی ول نمیکرد مثلا چند روز پیش زنگ زده یه سوال برای عمه شوهرش پرسیده روز قبلش سوال برا زن برادرش پرسیده بخدا اینقد گرفتاریم زیاده بی حد و حساب اما حرف شماهم درسته روم نشد مستقیم بگم یدفعه بلاک کردم ولی از رو نمیره دیشب ساعت۹ با خط یکی دیگه زنگ زد سوال پرسید

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار میکردم خب ده بار پیام میداد یکی جواب میدادم که بفهمه خوشم نمیاد ولی ول نمیکرد مثلا چند روز پیش ...

فک کنم نمیدونه بلاکه که با یه خط دیگه زنگ زده😅 وگرنه بنظرم باید بهش برخورده می‌خورد دیگه زنگ نمیزد

برای همین میگم اینجوری فایده نداره، بهتره به روش بیاری. چون نمیدونه بلاکه فک میکنه مشکل از گوشی و خط خودشه مثلا که زنگ و پیام نمیشه بزنه با یکی دیگه میزنه

وای وای این پیامارو می خونم چقدر از مهربون بودن بدم میاد البته گفتم من چندروز یکبار شایدم گاهی ده روز یبار اگه پیام میدادم صدبارم گفتم عزیزم اگه شلوغی بگو من پیام ندم خودش نمی گف خب

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
فک کنم نمیدونه بلاکه که با یه خط دیگه زنگ زده😅 وگرنه بنظرم باید بهش برخورده می‌خورد دیگه زنگ نمیزد ...

اره دقیقا😂نمیدونه بلاک کرده..منم یکی از دوستامو بلاک کرده بودم منو دید گفت نت مگه نداری؟ پیاممو بخونی😂

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋