2777
2789
عنوان

بلاکم کرده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست
بستگی داره به چه دلیلی بلاک کرده باشه  من باشم به روی خودم نمیارم ، زنگم نمیزنم چی شده

منم زنگ نمی زنم ولی پیش خودم تو دل خودم ناراحتم از اون همه محبتی ک بهش کردم 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم زنگ نمی زنم ولی پیش خودم تو دل خودم ناراحتم از اون همه محبتی ک بهش کردم 

ناراحت نباش عزیزم بعضیا لیاقت ندارن!

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️
البته ممکن هم هست دستش خورده باشه. 

نه فک نکنم مشخصه عمدیه یبار بلاک کرد بعد انبلاک دوباره بلاک منم از لیست دوستام حذفش می کنم تکلیفش با خودش معلوم نیست

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
خودمم نمی دونم من زیاد پیام می دادم دوستم شاغله شاید ب همین خاطر  والا اگه گفته باشه دلیلشو

خییلی کار زشتیه بلاک کردن😐

اونم اگه تو زیاد پیام داده باشیم نباید ک بلاک کنه مگه بچست؟

خب دیر جواب بده بزاره سر فرصت..توهم زیاد به کسی نچسب عزیزم زیاد پیام نده

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
خودمم نمی دونم من زیاد پیام می دادم دوستم شاغله شاید ب همین خاطر  والا اگه گفته باشه دلیلشو

ببین منم شاغلم دوست قدیمیم کلافم کرده بود صبح زنگ میزد سوالای درمورد کارم میپرسید ظهر زنگ میزد بعد توقع انجام کاراشو داشت بدون هزینه خیلی حس میکردم سواستفاده میکنه اوایل یک درمیون جواب میدادم میدیدم ساعت ۸صبح زنگ میزنه ۱۱شب زنگ میزنه خسته م کرده بود منم از همه جا بلاکش کردم .نمیگم ما اینطور بودیا منکه خبر ندارم ولی کلا آدم شاغل خیلی گرفتاریش زیاده

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
ببین منم شاغلم دوست قدیمیم کلافم کرده بود صبح زنگ میزد سوالای درمورد کارم میپرسید ظهر زنگ میزد بعد ت ...

من که اینطوری نبودم عزیزم هر دو سه روزی حالشو میپرسیدم 

کلا راس میگن زیاد باشی زیادی میشی 

خییلی کار زشتیه بلاک کردن😐 اونم اگه تو زیاد پیام داده باشیم نباید ک بلاک کنه مگه بچست؟ خب دیر جوا ...

آره بخدا راس میگی منم از مهربونیم بود دیگه غلط بکنم

خییلی کار زشتیه بلاک کردن😐 اونم اگه تو زیاد پیام داده باشیم نباید ک بلاک کنه مگه بچست؟ خب دیر جوا ...

آره بچه ک نیستیم هردومون ۳۱ سالمونه

ببین منم شاغلم دوست قدیمیم کلافم کرده بود صبح زنگ میزد سوالای درمورد کارم میپرسید ظهر زنگ میزد بعد ت ...

خب چرا قبلش محترمانه نگفتین که "من وقت ندارم کمتر پیام بده که شرمندت نشم چون نمیتونم جواب بدم واقعا"؟؟

بعد اگه تکرار کرد بلاک میکردین

اونجور بی مقدمه بلاک کردن یجوریه!

اگرم زیاد پیام دادنش بهونه بوده و کلا از اون آدم خوشتون نیومده، اون دیگه بحثش جداس

اگه خیلییی صمیمی هستین زنگ بزن بپزس.اگه نه که فداسرت

زنگ نمیزنم فقط دلم واسه محبتام میسوزه ب همچین آدمی