2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاملا.....خداهست خداهست من بهش ایمان اعتقادواطمینان دارم👊🤍

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
واقعا خسته ام از اینکه اینهمه خدارو صدا میزنم هیچ کمکی نمیکنه  درمونده ام حس میکنم اصلا وجود ...

اسی منم وضیعت تورو دارم واعا خسته شدم العان هم از ناامیدی ودرماندگی زیاد اومدم تو نی نی سایت

ببین من خودم به واقعی بودن دین ها خصوصا اسلام شک دارم و خیلی قبولش ندارم ولی در خصوص خدا و دعا کردن به نظرم قطها خدایی هست که خالق این دنیا فوق العاده پیچیده هست و در خصوص دعا هم بله اعتقاد دارم دعا تاثیر گذاره و خالقی هست که از ما خبر داشته باشه 

فقط دیالوگی شنیدم بسیار تاثیر گذار 

میگه که 

خدا خودشو در زندگی به بعضی ها نشون میده به بعضی ها هم نه

آره هم ب خدا هم به دعا هم به معجزه هاش اعتقاد دارم،قربون بزرگیش برم هنوز چندتا از دعاهامو جواب نداده ولی معتقدم ب وقتش جوابمو میده💖خدایاشکرت❤

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
واااای خیییلی اگه با قلب خالص دعا کنی و با تمام وجود ب خدا اعتقاد داشته باشی خیلی جواب میده خدا مرده ...

اینهمه با قلب خالص با گریه و زاری و با بدبختی از ته دل صداش زدم چی شد؟ هنوز تو همون نقطه ام

🔴 «الله» کیست؟

✍ شخصی‌ محضر مقدّس «آقا حضرت امام صادق (ع)» آمد و عرض کرد: ای پسر رسول خدا مرا دلالت و راهنمایی و ارشاد فرمائید به اینکه «الله» چیست؟ چون خیلی از مردم درباره «خدا» با من مجادله و بحث و گفتگو می کنند و مرا به حیرت و تعجب می اندازند.

آقا حضرت امام صادق (ع) فرمود: ای بنده خدا، آیا تا بحال سوار کشتی شده ای؟ گفت: بله فدایت شوم. حضرت فرمود: آیا تا بحال شده که وسط دریا کشتی شما بشکند و کشتی دیگری برای نجات شما نباشد که بفریاد شما برسد و شما را نجات دهد، و شما هم شنا بلد نباشید که بتوانید شنا کنید و خودتان را به ساحل برسانید؟!

گفت: بله یابن رسول اللّه برایم پیش آمده!

حضرت فرمود: آیا در چنین حال و موقعیّتی دلت بجائی متوجّه شده و تصوّر کرده ای که ممکن است چیزی یا موجودی توانا تو را بدون هیچ اسبابی از غرق شدن نجاتت دهد؟! گفت: بله یابن رسول اللّه، تمام اینهایی که فرمودید: برایم پیش آمده.

حضرت فرمود: «همان موجودی که دلت متوجّه آن شده که می تواند تو را از بیچارگی نجات دهد و به فریادت برسد، همان خداست، همان الله است».

📚 تفسیر جامع، ج1، ص91

حاج سید ابراهیم بروجردی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...