2777
2789
عنوان

بیاین کمک من🤕

80 بازدید | 14 پست

من امروزکارت بانکی گرفتم بعدگفتم رمزدوم ورمزهمراه بانکم بهم بده برای کارای اینترنتی..رمزدوموداد گفت اول شمارتومیزنی بعدرمزدوم نمیدونم حروف کوچیک یابزرگ انقدتندتندگفت متوجه نشدم دیگ م نپرسیدم خیلی بداخلاق بود..الان همراه بانک ملت رونصب کردم نام کاربری ورمز ورود چی بایدبزنم؟؟بایدبانک بهم میداد؟ندادهیچی بهم ک..رمزپویام خواستم ازخودپردازبگیرم دوسه بارزدم هی میگفت رمزدومم فعال نمیباشد😒

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک یه رسید میده برا همراه بانک توش نام کاربری و رمز عبور داره

یه رسیددادفقط شماره گوشیموو رمزدوم توشه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
ببین یه رسیده زده نام کاربری و رمز عبور

فقط زیرشماره موبایلم زده شناسه اول

زیرچهاتاعدد دیگ زده دوم..بنظرت همینه؟

عجب ها ...انگار مردم وقتشونو از سر راه آوردن 

بخدابابچه دوماهه توماشین پیش شوهرم بوده،رفتم بانک 

مطمعنی بهت چیزی نگفت؟مثلا اینکه نام کاربریت اسم خودته یا کد ملیته؟آخه اصلا باید پرینت کنن بدن آدم یا ...

ن بخداهیچی نگفت حتی بهش گفتم رمزهمراه بانکم میخوام

مطمعنی بهت چیزی نگفت؟مثلا اینکه نام کاربریت اسم خودته یا کد ملیته؟آخه اصلا باید پرینت کنن بدن آدم یا ...

همون برگه بود😁واردهمراه بانک شدم،حالامیگ رمزدوم فعال نیست😑

رمز دومتو ببر تو دستگاه خودپرداز خود بانک فعال کن دیگه

اره ممنون🌹