2777
2789
عنوان

شوهر برعکس😐😂

606 بازدید | 46 پست

والا جای من و شوهرم برعکسه. بجای اینکه من قهر کنم اون بیاد ناز بکشه، اون قهر میکنه من باید ناز بکشم. بجای اینکه اون پیش قدم بشه برا رابطه، من پیش قدم میشم.

همش هم میگه تو منو لوس کردی. چجوری از لوسی درش بیارم؟😂

دیشب با شلوار گرم کنی که زیر شلوارش میپوشه، تو خونه برا من رژه میرفت، منم از این شلواره بددددددم میاد بهش گفتم ۲ بار دیگه اینو جلو من بپوشی قیچی میکنم میندازم بیرون، اونم لج کرد هی میگفت دوسش دارم و راحته و رابطه عاطفی باهاش دارم و...😐

منم پشتمو کردم بهش و گفتم اصلا برو پیش شلوارت چیکار به من داری و درکماااااااال ناباوری اونم پشتشو کرد و خوابید😐

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شوهرا از این شلوارا دارن ،مال منکه از بس پوشیده دیگه شلواره از کیونش درمیاد ،راه که میره میاد پایین میگم اون کیون پشمالوتو بنداز تو الان چش میخوره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
واقعا مردا بچه های ریشو هستن 

ینی میخواستم کَلَشو بکنم. میدونه من حساسم رو اون شلواره بازم میپوشه

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز