2777
2789

خواب دیدم جایی هستم تو شلوغی ولی تقریبا کسی رو هم نمی‌دیدم نگاهم ب آسمون افتاد یک سیاره دیدم وسط آسمون چند ثانیه بعد سیاره ای  دیگه اومد کنار ش همینطور اضافه شد و با مدارهای نور ب هم وصل شد  شروع ب چرخیدن کرد با خودم گفتم چرخ فلک ک میگن اینه صدای مردم و جیغ و داد بلند شد میگفتن  امام زمان میخاد ظهور کنه تو دلم گفتم خدایا شکرت کجان اونا ک گفتن نمیاد و نیست یهو صدایی ک تمام هستی مطمنم می‌شنید از بلندی صدا و همچنان آزار دهنده نبود گفت

( انا المهدی )،،،🥲یهو یه سینی خیلی بزرگ اومد تو جمعیت توش شربت بود همه بر داشتن  .اینم بگم من تو اوج مشکلات این رویا رو دیدم  بنظرتون تعبیرش چی می‌تونه باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیشب تو خواب دیدم که تو مسجد برا یه خانومی دارم کمک جمع میکنم ولی میدونستم اون خانوم نیاز نداره و از رو اجبار جمع میکنم ته دلم میگفتم اون لازم نداره بعد یه مقدار از پولاشو برداشتم گذاشتم تو جیبم بعد بقیشو دادم به اون خانومه

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

نه‌عزیزم بلد نیستم ،ولی اطرافیانم‌ خواباشون رو‌بهم‌میگن تعبیر میکنم

من خواب دیدم یه روسری به من هدبه دادن تعبیر چیه

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
عزیزم هدیه گرفتن به معنی موفقیت در امور مالی و عاطفیه ،ان شاالله

ممنون 

ببخشید یه سوال خواب دیدم یکی برام کفش مشکی خریده اون چی میسه؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙