بعضیا میگن کمپوزیت بد چن سال میوفته یا دندون خودت خراب میشه از زیرش ولی من خیلی دوسدارم ولی دو دل شدم بین این دوتا کدوم بهتره؟
کسی هس کمپوزیت کرده باشه و راضی باشه؟
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست خاهرم ژل زیاد تزریق میکنه صورتش .چندوقت پیش سردر داشت رفت دکتر گفتن اب و چربی داخل مغزت دیده میشه.این اهمیت نداد رفت تهران مجدد ام ار ای و سیتی و .... الان اونجا گفتن توده داخل مغزته.همشم بخاطر تزریق ژل و چربی به صورت و پیشونی ایناس. 3تا دکتر همین تشخیصو دادن براش و گفتن زودتر باید عمل کنی خارج شه وگرنه بزودی الزایمر میگیری و دچار لخته خون داخل مغز میشی
اگه دندونات خیلی فرموشون بده زرد شدن حتما کامپوزیت اگه نه خیلی ضایع نیس لبات ببین کدوم واجبتر ...
دندونام خوبم فرم لبمم خوبه 😆بدبختی اینجاس
ولی میخام یخورده تغیر کنم نمیدونم کدومو انجام بدم😔
بنظرم دندوناتو درس کنی بهتره دوست خاهرم ژل زیاد تزریق میکنه صورتش .چندوقت پیش سردر داشت رفت د ...
یا خدایا😐 عوارضش چقده بده
منم میخوام کامپوزیت کنم ولی میترسم خیلی سفید و برجسته بشه
اره منم از این میترسم
باید عکس مدل نشون بدی بگی اینجوری میخام
کمپوزیت ونیر خوبه اصلا برجسته نیس
بخدا من اینو دیدم اصلا سمت این چیزا نمیرم با اینکه لبم نیاز به ژل داره.عمران اینکارو کنم
خیلی خطرناکه انجام نده ولش کن