سلام دوستان پک های آماده تم های تولد در ست های 10 عددی موجود میباشد . آیتمها: چنگال- دستمال سفره- پرچم- عینک- تاج- ردپا- نی- خلال- کارد وکفگیر کیک بری- بشقاب- لیوان- جعبه پاپ کرن- لیبل نوشابه. البته بعضی ازتمها بادکنک مربوط به تم را دارد. بعضی ازستها موارد اضافه هم دارد مثل فروزن که دارای 1عصای جادویی نیز میباشد. در صورت تمایل پیغام بگذارید تا جزییات بیشتری را در اختیارتان قرار دهم . با تشکر ما را همچنان دنبال کنید به زودی عکس نمونه پک ها را در این صفحه میگذارم. ما بهترین🎉🎊 ، شیرین ترین🎂 و با صرفه ترین💰 تولد را برای غنچه هایتان آرزومندیم🎀
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستان عزیز اینم یکسری عکس از نمونه تم ها و کارهای موجود