2789
عنوان

نگران پسرمم

163 بازدید | 8 پست

تو تمام دوران بارداری من به شدت عصبی و پراسترس بودم. به خاطر شرایط خاصی که داشتم تا ماه نهم مدام گریه میکردم و بی تاب بودم و فشار روانی وحشتناکی بهم وارد شده بود. الان پسرم هشت ماهشه. از بعد چهل روزگیش خیلی بچه ی بی قراریه.خورد و خوراکش خوبه ولی خوابش نه. شب بیشتر اوقات خوب میخوابه ولی تو هفته دو روز هم پش میاد که تا ساعت چهار بیدار میمونه. طول روز هم هروقت خوابید، بیشتر از نیم ساعت نمیخوابه. یه جا نمیمونه و مدام میخواد جابه جاش کنیم. با اسباب بازی هاش مشغول نمیشه. وقتی سرپام و کار میکنم یکم با وسایل اطرافش مشغول میشه و پنج دقیقه بعد هی جیغ میزنه و گریه میکنه که برش دارم. تو جمع همش گریه میکنه و از غریبه ها میترسه. خیلی نگرانشم. نکنه بیش فعالی داشته باشه. نکنه به خاطر استرس های دوران بارداری من بیش فعالی داشته باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن عزیزم فکر نمیکنم منم بارداری سختی داشتم بچه ها معمولا تو ۸ ماهگی اضطراب جدایی دارن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت * دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 🧚‍♀️
رفتارش دقیقا مناسب با سنشه. من سه برابر شرایط شمارو‌ توی بارداری داشتم بچم ولی خیلی ارومه.. اختلا ...

من بچه های اطرافمو دیدم که اسباب بازی میبینم حداقل یه ربع باهاش سرگرم میشن  ولی پسر من اصلا توجهی بهشون نداره. یا هر محیطی زو فقط نیم ساعت تحمل میکنه همش میخواد جابه جاش کنیم.

من بچه های اطرافمو دیدم که اسباب بازی میبینم حداقل یه ربع باهاش سرگرم میشن  ولی پسر من اصلا توج ...

قرار نیست بچه های شما شبیه همه بچه باشه.

هیج بچه ۸ ماه ای نمیتونه یک ربع تمرکز کنه!

یکم مطالعه کنید

اگاه باشید

💕