مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سیسی هم که هیجی نداره به زور یه چی پیدا میکنه میناله مثل تیروییدش😐 وحیده هم که باز جداشد
البته هیچکودومو دنبال نمیکنما🤣
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بخاطر همین گونش بنظرم خوبه بقیه شون همش یه چیزی رو هوا میگن (سلام بجه ها میدونی چرا آسمون ابریه چون امروز من میخوام به شما چتر معرفی کنم)این شکلی همش ولی خب گونش بین و خودشو ساخت و اکثرا نمیدونم دقت کردین یا نه برند های معروف که حالا شعبه هاشون ت کشور های مختلف هست بهش معرفی میدن و معلومات بالایی هم داره زیا. کتاب خونده معلومه
والا همینجا گفتن بچه ها، مثل اینکه استوری کرده بود بقیه راه زندگیمو باید تنهایی ادامه بدم، چن وقته خودم اینستا ندارم
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی