2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کردین ؟فولیکول داشتین

من چندتا سقط داشتم

دخترمم با لتروزول حامله شدم 

قبلشم بگم کلی خودمونو تقویت کرده بودیم همش غذاهای مقوی و اجیل اینا قرص ویتامین دی 

ای

خلاصه خیلی رعایت کردم از سه ماه قبل حاملگیم بابت سابفقه سقطام اسپرین خوردم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
بعد چند وقت باردار شدین؟؟من خیلی ناامیدم..

من مشکل زیاد داشتم از نود و هفت تا قبل دخترم درگیر دکتر بودم

انقد راز و نیاز کردم 

نذر و دعا تا خدا بهم داد

من چندتا سقط داشتم دخترمم با لتروزول حامله شدم  قبلشم بگم کلی خودمونو تقویت کرده بودیم همش غذ ...

من س ساله اقدامم..تا اینکه شهریور عکس گرفتم و لوله هام بسته بود باز شد..دو دوره اس لتروزول و امپول مصرف کردم.ماه قبل فولیکول نداشتم این ماه بالغ داشتم و ازاد شد خودش..اما باردار نشدم این ماه.حالا بازم دارم سرخود لتروزول فقط میخورم ببینم چی میشه..

من س ساله اقدامم..تا اینکه شهریور عکس گرفتم و لوله هام بسته بود باز شد..دو دوره اس لتروزول و امپول م ...

نگران نباش میشی عزیزم

تغذیه رو رعایت کن

اینم بگم برا خیلیا سرخود بخورن شاید لتروزوال کیست بیاره 

لعنتی تنبلی تخمدان سخت حامله میشه ادم

با اینکه دخترم بیست ماهه س دوس دارم دومیو بیارم استرس بچه تموم شه برام‌ پرونده حاملگیو ببندم

نگران نباش میشی عزیزم تغذیه رو رعایت کن اینم بگم برا خیلیا سرخود بخورن شاید لتروزوال کیست بیاره&nb ...

دقیقا منم تو فکرمه دوتا رو زود بیارم..اما اولیش نمیاد ک نمیاد..اخه برای من خیلی بزرگ نمیشن که کیست بشن..این ماه باکلی امپول ۱۵ و ۱۴ بود یکیشم ازاد بود نمیدونم چند بود.بعید میدونم کیست شه.

علایمتون چیه

سلام خوبین؟ یکی از آشناهامون پایانامش در خصوص سلامت زنانه. اگر این پرسشنامه رو چند دقیقه وقت بذارید جواب دید یا اگر کسی رو می‌شناسید واسش ارسال کنید ممنون میشم.
لینک پرسشنامه: https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv