2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

2292 بازدید | 15 پست

بچه ها من اسید استیک زدم ناحیه مشکوک دیدم سفید شد و سوخت بعد گفتم بذا بزنم ناحیه سالم اونجا هم سفید شد و سوخت یعنی زگیله ؟ اخه اگه فقط اسید زگیل رو سفید میکنه چرا ناحیه سالم هم سفید شد تروخدا راهنمایی کنین هیچی نمیدونم ۲۰ سالمه دخترم مجردم هستم دارم از استرس میمیرم نمیدونم چیکار کنم روی اسیدداستیک زده بود روی واژن نزنید ولی بچه ها اینجا گفتن بزن زدم الانم هنوز میسوزه من چه خاکی به سرم بریزم کسی اطلاعات داره در اختیارم بذاره ؟

دست بهش نزن خودش خوب میشه

رابطه داشتی ؟؟

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چونومجردم چی بگم به دکتر

خب بگو رابطه داشتی 

ببخشید نمیخوام سرزنشت کنم از خدا نترسیدی 💔 

از دکتر میترسی بگی رابطه داشتی 

خب بگو از نامزدت گرفتی 

فقط برو درمان کن 🌺🌺

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

پماد آسیکلوویر ۵درصد بگیر بزن برا تبخال و زگیل هست بزن یه هفته اگه دیدی برطرف نشد حتما برو دکتر دارو بهت میده 

اگه دکترت پرسید راستشو بگی بهتر میتونه کمکت کنه خجالت نکش

اگه نمتونی فوقش بگو لیزر میرم این در اومد

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
پماد آسیکلوویر ۵درصد بگیر بزن برا تبخال و زگیل هست بزن یه هفته اگه دیدی برطرف نشد حتما برو دکتر دارو ...

اسید استیک ۱۷ درصد زدم الان میشورم نمیره خشک شده روش میدونین با چی باید بشورم؟