2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول قرار بود یک طرفه باشه نزدیک یکسال شد  بعد حاظر شدم توافقی جدا شیم که دوماه طول کشید

اهوم. من رای طلاقو گرفتم یه طرفه حتی تجدید نظر هم رای داد دوباره اعتراض گزاشت پرونده رفته دیوان اونا کی رای میدن خدا میدونه خدا کنه تا قبل عیدتموم شه

اهوم. من رای طلاقو گرفتم یه طرفه حتی تجدید نظر هم رای داد دوباره اعتراض گزاشت پرونده رفته دیوان اونا ...

خدا بهت صبر بده من که تو این یکسال داغون شدم همش دادگاه اصلا هم رای نمیدادن یا اون همش اعتراض میزد کلی پرونده دادگاه عقب نیوفتاد آخرش گفتم نخواستم توافقی جدا میشم راحت شم

خدا بهت صبر بده من که تو این یکسال داغون شدم همش دادگاه اصلا هم رای نمیدادن یا اون همش اعتراض میزد ک ...

طرف من حاضر به توافقی هم نیست اصلا انگار نه انگار تازه من عقدم 

منم عقد بودم تو عقد جدا شدم 

چند سالتونه. بخدا دیگه نابود شدم از نظر روحی. بیشرف هعی میخاد اذیت کنه میره اعتراض میزنه بازم رای به نفع منه ها ولی میخاد طولانی شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز