2777
2789
ارزومه کسی مسعولیت مارو قبول نکنه هر سال تو هر مناسبت ها استرس شدید بهم وارد میشع هم خانواده من می ...

آخ چقد منی🙁

نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن                  ‌‌نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس می‌کنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجز اینکه اینا رو چجور میخورید،چرا پدر مادر خودتون رو هم دعوت نمیکنید(خانواده شوهر ستیز هستم)

پدرم فوت شدن🥲

فرداش خونه مادرم دعوتیم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
پدرم فوت شدن🥲 فرداش خونه مادرم دعوتیم

روحشون شاد

نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن                  ‌‌نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس می‌کنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...
چرا؟    

چون شوهرم میگه بریم خونه مامانم

من میگم نمیام بریم خونه مامانم

ازونورم دم دقیقه خانواده شوهرم میگن بیاین اینجا

خانواده ما هم میگن بیاین اینجا

هر سال تو هر مناسبتی ما بدبختی داریم

بخدا نشده یکبار لحظه سال تحویل پیش خانواده هامون باشیم

اینقدر دعوا شده منو شوهرم دوتایی تو خونه موندیم

احتمالا این یلدا هم تو خونه تنها بمونیم

در هر صورت ناراحتی پیش میاد

ارزومه کسی مسعولیت مارو قبول نکنه هر سال تو هر مناسبت ها استرس شدید بهم وارد میشع هم خانواده من می ...

منم این شرایط رو دارم . هر کدوم یکم میشینیم. ولی دیگه تا سرحد انفجار میرسیم. چون دوتا جا باید بخوریم که ناراحت نشن.

شام هم میگم که هیچ جا نمیمونیم . واسه شام برمیگردیم خونه. ولی اصلا جایی واسه خوردن نداریم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

چرا برنامه نمیزارید هر سال یه جا باشید من خودم همیشه شام رو خونه پدرم هستیم تا ۹ و۱۰  بعد خونه پدر شوهر تا وقت خواب