2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوعزیز

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها من خسته شدم از تنهایی، خانوادم شهر دیگه ای زندگی میکنند.بچه کوچیک دارم، سرکار، کار خونه، مراقبت از بچه ها، کار بیرون و...هیچ وقتی برای خودم ندارم، افسرده شدم اصلا

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

هیچ جا نمیتونم برم، نه بازار ، نه خرید، یک باشگاه ثبت نام کردم باید دوتا بچه رو با حودم ببرم

بیرون میرم باید ببرم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

مجردم ولی خیلی دلم بچه میخواد امروز به این فکر کردم چون خوبه مادر شم بچمو بزرگ کنم 

از مجردیت لذت ببر

دوسال که بچه دارم حسرت یک خرید به دلم مونده، مامانم هم مهی یا دوماه یکبار میاد دو روز میمونه اونم همش میخواد بره خونه خواهراش

واقعا خسته ام

بچه ها من خسته شدم از تنهایی، خانوادم شهر دیگه ای زندگی میکنند.بچه کوچیک دارم، سرکار، کار خونه، مراق ...

زندگی عجیب غریبه خانواده منم یه شهر دیگن انقد دوست دارم برم سر کار مثل شما قدر داشته هاتو بدون اینا خواسته های دیگرانن الان شما شاید دوست داشته باشی مثل من وقت آزاد زیاد داشته باشی 

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
مجردی هم خوبه ولی مادر شدن هم تجربه ی قشنگیه سخته قبول دارم خیلی سخته ولی خو آدم همش مجرد باشه هم حو ...

همه مجردا دوست دارن متاهل بشن متاهل ها در حسرت مجردی