2821
2789
عنوان

سهام عدالت

239 بازدید | 20 پست

بچه ها سود برا کسی ریختن و این که کی میریزن خبر دارین؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شايد اوايل دي

انگار تاریخش عوض شده چون این ماه قرار بود بدن

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
نه بابا فکرنکنم بریزن 

قرار بود هفته آخر اذر بریزن

انگار اخبار گفت تا یلدا میریزن

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

من اواخر آذر و اوايل دي شنيدم و شديدا هم به پولش نياز دارم

والا پول زیادیم نیست اینم نمیدن به وقتش

خداکنه یلدا بریزن من حقوق شوهرم دهم هر ماه میدن الانم پول لازم شب یلدا تولد دخترمه 😌

منم روش حساب باز کرده بود خودمم سرچ کردم انگار حالا حالا ها نمیریزن😒

انگار اخبار گفت تا یلدا میریزن

انگار تاریخ عوض کردن سرچ کن 

نوشته ٥٠٠ همين روزا ميريزن. ٥٠٠ هم فروردين سال بعد

نمیدونم من دو تا سایت اول خوندم انگار میخوان تاریخ رو به تعویق بندازن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792