2821
2789
عنوان

بيزار

71 بازدید | 14 پست

از خودم متنفرم 

چرا اينقدر از ادما ميترسم 

چرا اينقدر بي عرضم 

ديگع همه فهميدن ترسوام همشون بهم زور ميگن

نميتونم تغيير كنم 

پيش هيچكي اعتبار ندارم

ميرسع روزي كه از هيچكي ترس نداشتع باشم؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اعتمادبنفس ندارم   اضطاب اجتماعي دارم  ميترسم ترد بشم

خیلی‌ از مردم که میبینی اعتماد به نفس کافی ندارن فقط حفظ ظاهر میکنن مطمئن باش

پس خودتو اصلأ دست کم نگیر پیشنهاد میکنم با یه باشگاه یا کلاس آموزشی شروع کنی و روابط خودتو زیاد کنی از طرد شدن هم نترس و واقع بینانه به زندگی نگاه کن 

همه قرار نیست مارو دوست داشته باشن یه عده دارن یه عده ندارن این مشکل ما نیست

خیلی‌ از مردم که میبینی اعتماد به نفس کافی ندارن فقط حفظ ظاهر میکنن مطمئن باش پس خودتو اصلأ دست کم ...

هيچكي دوسم نداره

بعضي وقتا ميام حفظ ظاهر كنم يهو ميبينن اينقدر صدام مظلوم و ضعيف شدع انگار دارم التماس ميكنم نا خوداگاه

اخه يه مشكل ديگم هست من هيچ حرفي واسه گفتن ندارم خيلي كم حرفم  چي بگم اخه 

اصلا ادم شوخي نيستم 

همه همكارام شوخن 

چرا من يذره شوخ نيستم واقعا!!

بي مزم

خیلی‌ از مردم که میبینی اعتماد به نفس کافی ندارن فقط حفظ ظاهر میکنن مطمئن باش پس خودتو اصلأ دست کم ...

چطور خودمو دست كم نگيرم ؟؟ نكته ريز يادم بده خواهر 

مثلا چطور حفظ ظاهر كنم چه رفتاري چه گفتاري كنم؟

چطور خودمو دست كم نگيرم ؟؟ نكته ريز يادم بده خواهر  مثلا چطور حفظ ظاهر كنم چه رفتاري چه گفتاري ...

فقط خودت باش عزیزم راحت باش ریلکس باش و نگران این نباش که الآن اینو بگم ضایع نیست یا نه؟ راحت بگو و بخند یه جاهایی اگه بهت ایراد گرفتن یا حس کردی اینطوری فکر میکنن بگو من ذاتا آدم درون گرایی هستم و خودتو بالا بگیر بعد شوخی هم هر از گاهی بکن

کتابای خودشناسی حتما بخون به خودت علاقه مند شو در مورد ماه تولدت و..بخون و عاشق خودت شو اگه خودتو دوست داشته باشی دیگرانم دوست دارن و یه توصیه خیییییییییلی مهم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی خودتو با دیگران مقایسه نکن تو خودت منحصر به فردی

باور کن خیلیا شرایط مشابه شمارو داشتن منم تا حدودی داشتم اما الان کوه اعتماد به نفسم چون خودمو شناخت ...

جطوري تونستي ؟ از كجا شروع كردي ؟

بهدا اگه يه خواهر يا مادرم اجتماعي بود  منم اعتمادبنفسمو بدست ميووردم اما تنهايي واقعا سخته مخصوصا توي فاميل

دختراشون همشون چسان فسانن

كاش يه خواهر داشتم 

اصلا دوس ندارم همش تنهايي بچرخم 

اگه خواهر داشتم بعضي وقتا هم ميتونستم تنهايي بچرخم و غصم نبود

به حیوانات علاقمند شو و ارتباط بگیر و از معاشرت با هیچی کسی نترس چه طرف بی خانمان باشه چه رییس بزرگت ...

قدرت بيان ندارم ، نفوذ كلام ندارم  خيلي سادم مثل بجه ها حرف ميزنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز