2777
2789

بزنم لهت کنم یاد میگیری چطور استفاده کنی

گفتم شاید زندگیت در خطره

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ ببخشید ،اون قسمت طنز بود،ولی واقعا فوق اضطراریه هرکارمیکنم ی مدلی بدم نمیشه

منم بلد نیستم وگرنه بهت میگفتم فردا برو از فروشندش بپرس خخخ

بگو آخه لامصب تو‌که میفروشی نباید طریقه ی استفاده شو روش بنویسی؟😂😂😂

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔
منم بلد نیستم وگرنه بهت میگفتم فردا برو از فروشندش بپرس خخخ بگو آخه لامصب تو‌که میفروشی نباید طریقه ...

مرسی عزیزم 😂اینو خیلی وقته گرفتم ،نمیدونستم چجور استفاده کنم انداختمش دور دوباره الان دیدمش ،وسوسه شدم یادبگیرم طریقه استفادشو،تازه دوتاهم ازش گرفته بودم خخخ

مرسی عزیزم 😂اینو خیلی وقته گرفتم ،نمیدونستم چجور استفاده کنم انداختمش دور دوباره الان دیدمش ،وسوسه ...

حتما به یه دردی میخوره دیگه الکی که نساختن یاد گرفتی به منم بگو😘🌹

حتما عزیزم🥰💋💛

فدات😘😘🌹