پسرم دو ساله نیم همیشه براش خوراکی یا اسباب بازی خواست تهیه کردیم یا از طرف مادربزرگ پدربزرگش خلاصه کم نداره ولی بیرون دست بچه ها خوراکی میبینه عین این گربه های مظلوم نگاشون میکنه ابرو ما رو میبره 😕🤣 یا امروز شوهرم بردش پارک گفت یه خانوادت داشتن ناهار میخوردن این دویده رفته نشسته کنارشون خودش مظلوم کرده که بهش غذا بدن این بچه من شکم پر تحویل باباش دادم 🫤 حتی شوهرم میگه قبلش کیک ابمیوه خورده بود نمیدونم چطور این اخلاق از سرش بندازم هر کی ندونه انگار ما این بچه هیچی نمیدیم بخوره 🤣🤣
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
پسر منم دوسالشه تو رستوران خودشو کشت میخواست قدم بزنه ناچار گذاشتیمش زمین رفت میز بغلی نشست اونا هم میخندیدن بهش لقمه میدادن حالا خداشاهده ما حدا اقل ماهی یه بار رستورانیم حالا فست فودی و کبابی بماند😣
دیگه همه یا خودشون بچه داشتن یا تو فامیل دیدن این رفتارهارو و نگران نباش کسی برات سر این موضوع حرف در نمیاره ولی به پسرت کم کم یاد بده هر چیزی خواست اول به خودتون بگه و بابت عملش بهش جایزه بده بعد ی مدت یاد میگیره
پسر منم دوسالشه تو رستوران خودشو کشت میخواست قدم بزنه ناچار گذاشتیمش زمین رفت میز بغلی نشست اونا هم ...
🤣🤣🤣🤣
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️