2821
2789
عنوان

قضیه رژیم من

177 بازدید | 13 پست

من وقتی رل زدم خود ب خود غذا نمی‌خورم انقد که استرس داشتم اصلا نمی‌دونم چم بود هیچی نمی‌خورم بوی غذا بم میخورد حالم بد میشد ب زور می‌خوردم اونم دو قاشق بعد از درمان رفتم وزن کردم آقا از ۹۶  شدن ۸۰ بعد دیگع دیدم خوب کم کردم ادامه دادم ورزش کردم دکتر رفتم و الان بعد از ۵ ماه ۶۹ شدم 

درسته رابطه ما پایان قشنگی نداشت ولی  این خوب بود که من رژیم گرفتم 

دعا کنید این همسرم امیر باشه دیونه وار عاشق این اسمم💔🙂

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اکست رو دیدی بگو تنها فایده ای که داشتی همین بود😂  امیرا بگیر نیستن استاتر 😅

😂 بدبختی اینجا نیس  انقد دلم میخواد ببینمش حرف خودشو بش بزنمن اینجوریم‌ نیستن همه  

اون همسرت كيه؟

عزیزم اشتباه شد من همسر ندارم 

اسم اکس قلبلیم امیر بود 

منظورم این بود اگه دوس دارم اسمش امیر باشه در آینده 

عشقم ۹۶ کیلو بودی رل زدی😐😐😐 بعد الان تو ۵ ماه ۶۹ کیلو شدی بابا دمت گرم من تو سه ماه ۱۵ کیلو ...

مگه ب وزنه 🙂 

کسی که دوست داشته باشه هر جور که باشی دوست داره 

ممنون آفرین ارادت خوبه

مگه ب وزنه 🙂  کسی که دوست داشته باشه هر جور که باشی دوست داره   ممنون آفرین ...

آخه من چاق میشم حس میکنم هیچکس دوستم نداره الان ۸۴ کیلوام موندم شب چله چیکار کنم خونه فامیل خودم که تا عید نمیرم خونه فامیل شوهر بااین هیکلم کجا برم آخه😢 خیر سرم تازه عروسم خیلیا ندیدنم هنوز🥺

آخه من چاق میشم حس میکنم هیچکس دوستم نداره الان ۸۴ کیلوام موندم شب چله چیکار کنم خونه فامیل خودم که ...

اخی عزیزم رژیم بگیر  آهنگ بزار نیم ساعت ی ساعت برقص خیلی خوبه  

مثلاً برنج برا کسی که بخواد رژیم بگیره  مثلاً برا ۸۰ کیلو  ۷ قاشق نهایتن ۸ قاشقه 

2825
2823
2791
2779
2792