2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دید

| مشاهده متن کامل بحث + 2498 بازدید | 109 پست
در طول روز چقد ریزه خواری میکنی

شاید بگی دروغ میگم.هیچی.

من اصلا ریزه خواری ندارم.بدبختیم اینه نخوردم و هی بازم چاق شدم.خودمم نمی‌دونم چرا.حتی رفتم چکاپ کامل گفتم حتمی تیروییده رفتم همه چی عالی بود.اصلا موندم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونی یکم زمان میبره حداقل یک ماه یا دوماه تا شاید حدود چنددرصر نتیجه بگیری

دو سه ماه پیش یه ماهی کالری شماری کردم.بدون ورزش هیچی کم نکردم

منم یک ماهی میشه شروع کردم روشش رو اونم دست و پا شکسته لاغر شدم باورم نمیشه بعد استپ وزنی ک هرکار ...

من قبلاً با کالری شماری لاغر میکردم خیلی سخت بود

الان باورم نمیشه فقط با حذف غذاهای مضر دارم لاغر میشم

هیچ وقتم گرسنه نمیمونم

منم دست و پا شکسته انجام میدم ورزش نمیکنم فقط پیاده روی میرم خیلیم میخورم😂

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بیا تو تاپیک بامداد خمار همه دور همیم انگیزه میگیریم خیلی خوبه @بامدادخمار     تاپ ...

مرسی عزیزم

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

من هومون مردانه(پلی کیستیک خفیف) و عفونت

ان شالله سلامتیتون رو کامل بدست میارید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خخخخخ از پدرشوهرت خنده ام گرفت ،،اران میگه یا خدا ناراحت نشیا منم در حد توو اضافه وزن دارم  ...

خیلی آدم محترمیه ولی آره پس چی تو خلوت حتما میگن دیگه.

قایم‌میکردم ازشون.اصلا آب شدم.اون مرتیکه هم که وزنمو گرفت برگشت گفت برو بالا 120رو روی ترازو ببینم

من لاغرم دو روز یبار با مامانم قهر میکنم خودمو تو اتاق حبس میکنم چیزی نمیخورم 

لاغر تر شدم واقعا حسش کردم 

حالا تو اینکارو نکنیا ضرر داره بیشتر 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)