2789
عنوان

شب یلدا

226 بازدید | 14 پست

شب یلدا قرار بود بریم خونه مادرهمسرم 

بعد مادربزرگ شوهر خواهر همسرم فوت شدن شهر دیگه هست سه شنبه خاکسپاریشون هست بدون خواهرهمسرم میرن چون بچه کوچک داره سختش هست بعد به مادرهمسرم گفتم بذارید جمعه که ایشون هم باشه و بی احترامی نباشه ایشون هم تشکر کردن گفتن ممنون که پیشنهاد دادی ما حواسمون نبود 

حالا همسرم همش میگه چرا گفتی شب یلدا رو باید همون شب بگیریم میگم خودت رو بذار جای اون ناراحت نمیشی مادربزرگت فوت شده باشه بعد ما با خانواده ام دورهمی بگیریم تو هم نباشی...

به نظرتون کار بدی کردم ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما بودیم دور همی نمی گرفتیم شادی محسوب میشه احترام نگه می‌داشتیم 

دیگه برنامه از قبل داشتن البته این مادربزرگ یک ماه هست فوت شدن ولی شرایطی داشتن که تازه میخوان به خاک سپرده بشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا بنظرت جمعه بشه هم اون میاد؟ حرف همسرت درسته مزه اش به همون شبه

بله پنج شنبه برمیگردن 

آخه ما پارسال خودمون سفر بودیم تو هتل شب یلدا نداشتیم سال‌های قبل هم پیش اومده نداشته باشیم 

من به شخصه اصلا خوشم نمیاد بخاطر فوت کسی اینجور دورهمی ها کنسل بشه مگه شادی ما تو روح مردگان تاثیری ...

نه کنسل نمیشه فقط جابه جا میشه که باشن

حالا تو چرا گفتی خودشون حالیشون بود اگه میخواستن نمی‌گرفتن

من نگفتم نگیرن فقط دو شب جا به جا بشه که باشن چون ایران نیستن از دوماه قبل قرار بود شب یلدا بیان و دورهم باشیم و سال‌های قبل که نبودن مراسمی نداشتیم

شب یلدا جشن دو نفره با همسرت بگیر .    

ما سه نفریم 😄😄😄

بله پنج شنبه برمیگردن  آخه ما پارسال خودمون سفر بودیم تو هتل شب یلدا نداشتیم سال‌های قبل هم پی ...

نه منظورم اینه که بعضی ها بد میدونن که وقتی عزیزشون فوت میشه برنامه شب یلدا داشته باشن اونو یجور مراسم شادی میدونن

نه منظورم اینه که بعضی ها بد میدونن که وقتی عزیزشون فوت میشه برنامه شب یلدا داشته باشن اونو یجور مرا ...

این بنده خدا یک ماه پیش فوت شده چهل سال بوده خارج از کشور بوده چند روزه دیگه میارنش ایران 

خانواده همسر من کلا رسم ندارن زیاد بعد فوت کسی رعایت یک سری مسائل رو کنن اینم پیشنهاد من بود