2821
2789
عنوان

شوهرم...

139 بازدید | 4 پست

شوهرم از اون موقع که باهم آشنا شدیم س ی گار می‌کشید و گفت اگر جواب مثبت بدی زیر پام له میکنم و دیگه نمیکشم الان که دارم مینوسم تقریبا 7 سال از این حرف میگذره و ایشون هنوز ترک نکرده حدود 3 ماه میکشه ویپ میکشه 1700 هزینه کرده 3 ماه بود که نمی‌کشید سیگار میخواست ویپشم بفروشه کلا دیگه نکشه امروز اومد محل کارم دیدم بوی س ی گار میداد گفتم س ی گار کشیدی گفت آره هوس کردم و یه نکته دیگه این که خیلی بچه دوست داره منم به این شرط قبول کردم بچه دار شبم که س ی گارشو ترک کنه دی میخواستم اقدام کنم ولی الان پشیمونم میخوام اصلا کنسلش کنم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد ازدواج هیچی تغییر نمیکنه  بچه هم بیاد بازم هیچی تغیبر نمیکنه  خودتونو گول نزنید  ...

بخاطر این تا الان بچه نیوردم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
همین حرفو به خودش بگو برای اینکه به قولت عمل نکردی  اقدام نمیکنم

میخوای تو یه موقعیت مناسب صحبت کنم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز