2777
2789
عنوان

خوشگلایی که به تازگی موبایل خریدین بیاین❤❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
فرهنگ بعضیا پایینه واقعا... آره خوبه. دوستم خیلی اهل فیلم و عکس و کلیپ و ایناس و واقعا هم عکس و فیل ...

ممنون از راهنماییت

الان بین اینا موندم:

شیائومی نوت ۱۰ پرو

شیائومی نوت ۱۱ پرو

پوکو m4

پوکو m3

واقعا انتخاب سخته

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
ممنون از راهنماییت الان بین اینا موندم: شیائومی نوت ۱۰ پرو شیائومی نوت ۱۱ پرو پوکو m4 پوکو m3 ...

اتفاقاً داییمم پوکو داره

ولی از نظر من که با دوتاش اشنایی دارم

من بودم شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو رو میخریدم

بزن گوگل اسمی که نوشتمو دوربین استوانه ای و سمت چپ داره اینی که من میگم.

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقاً داییمم پوکو داره ولی از نظر من که با دوتاش اشنایی دارم من بودم شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو رو ...

مرسی عزیزم❤

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
این چه طرز صحبته ؟ یه کم مودب ترم می‌تونستی بگی 😐 خوب خدایی گوشیش خیلی خوبه دوربینش من خودم آیفون ...

بهراااااااام!!!ما که این حرفا رو با هم نداشتیم🤔چت شده عزیزم😥

اسم خودت چشه که با اسم بهرام اومدی

روش تعصبم داری!

شیائومی  ۱۱  دارم بشدت راضیم

دوربینش خوبه؟ هنگ نمیکنه؟ 

چندوقته داریش؟

نه اصلاااا  یکساله دارمش

not 11 

not 11 pro

not 11 pro plus

کدومشو خریدی؟

نه اصلاااا  یکساله دارمش

not 11

not 11 pro

not 11 pro plus

کدومشو داری؟