2777
2789

اگه شیر خودت سیرش میکنه نه چرا بدی 

من از ۴۰ روزگی ب پسرم دادم چون شیرم کم بود الان ۶ ماهشه یک ماهه دیگه شیر خودم نمیخوره شبا تو خواب به زور میخوره  

اگه بدی ممکنه طینتو پس بزنه مثل پسر من

اگه شیر خودت سیرش میکنه نه چرا بدی  من از ۴۰ روزگی ب پسرم دادم چون شیرم کم بود الان ۶ ماهشه یک ...

میگم شما شیرخشک کنار شیر خودت دادی دونه زد صورتش دونه قرمز 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر در طول روز چقدر شیر بهش میدی هر چند ساعت یک بار بهش شیر میدی؟؟از کجا میفهمی سیر شدع؟؟

نوزاد من ۲۷ روزه هست این سوال میکنم همین جواب بدید

میگم شما شیرخشک کنار شیر خودت دادی دونه زد صورتش دونه قرمز 

دونه قرمز ربطی به شیر خشک نداره عزیزم برای گرما هست پماد بزن و مرتب اون قسمت رو بشور یا با دستمال تمیز پاک کن تا خیلی زود رفع شه 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
استارتر در طول روز چقدر شیر بهش میدی هر چند ساعت یک بار بهش شیر میدی؟؟از کجا میفهمی سیر شدع؟؟ نو ...

تقریبا هر یه ساعت و نیم میدم بهش ولی بعضی وقتا که کم میخوره هر یه ساعت وقتی سیر میشه لب پایینش آویزون میشه دهنشو باز نمیکنه😂 ادرار و مدفوعش هم خوبه خداروشکر 

استارتر در طول روز چقدر شیر بهش میدی هر چند ساعت یک بار بهش شیر میدی؟؟از کجا میفهمی سیر شدع؟؟ نو ...

اگه شیر خشکی هست هردوساعت یکبار بهش بده دقیقا طبق برنامه و توضیح روی جلد شیر خشک 

دونه قرمز ربطی به شیر خشک نداره عزیزم برای گرما هست پماد بزن و مرتب اون قسمت رو بشور یا با دستمال تم ...

سلام پماد چی بزنم لطفا هر چی می‌دونی راهنمایی م کن خدا خیرت بده

تقریبا هر یه ساعت و نیم میدم بهش ولی بعضی وقتا که کم میخوره هر یه ساعت وقتی سیر میشه لب پایینش آویزو ...

مدفوع دختر من سه روز میشه می‌کنه ولی ادرار زیاد می‌کنه 

راستی خواب باشه چیکار می‌کنی ؟

سلام پماد چی بزنم لطفا هر چی می‌دونی راهنمایی م کن خدا خیرت بده

عزیزم اصلا نگران نباش این یه چیزیه که همه بچه ها میزنن ما تو کوردی بهش میگیم گرماژنک من اونموقعا دوتا پماد خریدم یکیشو یادمه هیدروکورتیزون بود از خود داروخانه هم بپرسی میگه بهت

اگه خواب باشه بیدارش کنم ؟

نه بابا گشنش بشه خودش بیدار میشه شبا قبل خواب یه پیمانه بیشتر بهش بده که دیگه بیدار نشه برا شیر قشنگ سیر باشه 🤣