2777
2789
عنوان

کمبود خواب دوران عقد!

989 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من دو سه هفته اس عقد کردم، شاغل هم هستم از هشت صبح تا شیش سرکارم، همیشه کل هفته رو به امید خواب روز جمعه سر میکردم، حالا از وقتی ازدواج کردم نامزدم آخر هفته میاد خونمون و انقد شیطنت می‌کنه و... که نمی‌ذاره بخوابم... وقتی هم بالاخره می‌خوابه خُر خُر می‌کنه و من کلا تایم استراحتم بهم ریخته...

نمیدونم چیکار کنم...

اینم بگم وقتی میاد خونه ما، پدر و مادرم نیستن و خودمون دوتا تنهاییم. فقط هم آخر هفته ها می‌تونه بیاد پیش من...

از یه طرف دلم براش تنگ میشه از یه طرف خستگی تو تنم مونده رو اخلاقم تاثیر می‌ذاره...

کو دِلی تا که به دریا بزنم یا نزنم؟🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اینکه بیاد چند ساعت راحت بگیر بخواب 

عزیزم کل هفته از شنبه تا پنجشنبه سر کارم و اون پنجشنبه میاد، ضمن اینکه واقعاً هیچی خواب صبح نمیشه 🥲

ی درد و دل بکنم 

شوهر من شیفتش زیاد شده 

امروز صبح یکم سر ب سرش گذاشتم گفتم نخواب 

چنان قشقرقی ب پا کرد چنان دعوایی راه انداخت منو مادرشوهرم خواهرشوهرمو ب گریه انداخت 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

بهش بگو عزیزم 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ی درد و دل بکنم  شوهر من شیفتش زیاد شده  امروز صبح یکم سر ب سرش گذاشتم گفتم نخواب  ...

وای :(

ولی شما اینجوری نگاه کن که واقعاً خسته است و خستگی دیگه نمی‌ذاره خوش اخلاق باشی مثل همیشه 

باهم بخوابین عادت کن به خر خر کردنا😁

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
ی درد و دل بکنم  شوهر من شیفتش زیاد شده  امروز صبح یکم سر ب سرش گذاشتم گفتم نخواب  ...

خسته بوده😞

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|