2777
2789
با یکی دارم آشنا میشم.نمیدونم چجوری پیش رفته ولی من خیلی این مدت سرد برخورد کردم.قرار بود بریم بیرون ...

نه حس میکنم واقعا سرش شلوغه سر و کلش پیدا میشه 

ولی برا ی تایمی بلا تکلیفی و اینا دارید که حس میکنم حل میشه 

بعد الان حسش عشق نیستا فقط ی کشش  سادس  اما کم کم میتونه مهم بشه  

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم داروخونه ای جایی بپرس .. اصن  ولش کن همون وازلین بزن به پات بعد پلاستیک بکش جوراب بپوش ...

ممنون ، حتما امتحان میکنم 🌻  لطف میکنی حستو راجع به من و زندگی آیندم بگی ؟؟؟  ممنونتم

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌
نه حس میکنم واقعا سرش شلوغه سر و کلش پیدا میشه  ولی برا ی تایمی بلا تکلیفی و اینا دارید که حس ...

میشه بگی کی باردار میشم؟؟ سقط میشه یا نه؟؟ ناراحت نمیشم بگو. 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
عزیزم میشه مشخصات من رو بگی و بعدش مشخصات ظاهری همسر آیندم ک آشناست یا خیر و اینجور چیزا ممنون

مهربون رو ب خنده ولی گاها جدی 

قدت متوسطه چاقم نیسی و زیر ۲۵ سال باشی شاید 

پوستت تیره  نیس ولی روشن روشنم  نی 

با هر کسی گرم نمیگیری خوش پوشی مو هاتم خیلی بلند نی ابرو هات متوسط ینی پهن نیسن 

.
نه حس میکنم واقعا سرش شلوغه سر و کلش پیدا میشه  ولی برا ی تایمی بلا تکلیفی و اینا دارید که حس ...

خداکنه اینطور باشه،میترسم چون باهاش سرد برخورد میکردم ناراحت شده باشه ولی من دسته خودم نبود سختم بود با پسره غریبه گرم بگیرم

حستو به منم بگو بدجور زندگیم بهم ریخته و تو هواس 

میدونم فشار روت زیاده ولی حس میکنم زیادی ی ماجرا رو بزرگ میکنی و گاها هم کلیک میکنی رو ی چی ..

ابی و سخت نگیر میگذره تا دو وعده دیگه اوضاعت بهتر میشه 

و اما ی مشکلی هست ک کم کم حل میشه برات ینی ی تاخیر هست تو کارت  که حل شدنیه

.