2777
2789
عنوان

کبودی😔💔

1149 بازدید | 35 پست

دیشب از مهمونی برگشتیم شوهرداشت لباس عوض میکرد ک متوجه گردنش شدم یه تیکه اندازه نیم بند انگشت قرمزی بود 

دقت کردید وقتی یه جایی رو میک میزنید داخلش دون دون قرمزمیشه؟اینم دقیقا همونجور بود دیشب یه دعوای بزرگی درست شد سر اون قرمزی بنظرتون چی بوده؟؟؟

چند شب پیش هم زیر گردنش یه لکه ی خیلی بزرگ قرمزی بود چی میتونه باشه؟؟؟

بهشم گفتم میگه من چ بدونم خود ب خود اینجور شده گفتم خب اگ گردن منم اینجور میشد میگفتم خود ب خود اینجور شده باورمیکردی گفت نه گفتم پس چرا میخای من باورکنم گفت بس کن سگم نکن😭😔میگه از زنجیره گردنمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه زنجیر داشتم که مینداختم دورتادور گزدنم رو همونجور دون دون میکرد.ولی دورتادورش رو.

شاید واقعا بخاطر زنجیره.بنظرم سریع شمانباید واکنش نشون بدی وقتی مطمعن نیستی.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
منم یه زنجیر داشتم که مینداختم دورتادور گزدنم رو همونجور دون دون میکرد.ولی دورتادورش رو. شاید واقعا ...

کبودی با دون دون قرمز فرق میکنه ک

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

من به زنجیر حساسیت داره ولی یکم قرمز میشه وخارش داره خیلی غیرعادی نمیشه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

دارم
*

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
منم یه زنجیر داشتم که مینداختم دورتادور گزدنم رو همونجور دون دون میکرد.ولی دورتادورش رو. شاید واقعا ...

نمیدونم اخه عزیزم این زنجیر خیلی وقته گردنشه تاحالااینجورش نکرده