2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭کمککککککک😭😭😭😭😭😭

593 بازدید | 31 پست

دوستان من 24سالمه پدر ندارم البته مادرم از پدرم جدا شده من نوزاد بودم و ازدواج کرد پیش نا پدری بزرگ شدم و خیلی مرد خیلی خوبی بود احساس بی پدری نمی کردم و اینکه پارسال فوت شد وضع مالی خوبی هم نداریم حالا هر کی میاد خواستگاریم منو پسند میکنن و دیگه برنمیگردن بخاطر وضع مون واقعا حقم نیست اینجور چیزی با وجود هر خواستگاری قلبم تکه تکه میشه حالا دوس پسرم میخواد بیاد خواستگاری ولی من مانع حرف زدنش میشم و میگم قسمت و فعلا زود و هر بار ی بهانه ای میارم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم اونا وضع شون خیلی خوبه مطمئنم اگرم بیاد خواستگاری با وضعمون پشیمون میشن دیگه بریدم بخدا 😭😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول بهش باید میگفتی حالم هم دیر نیس اگه واقعا دوست داشته باشه پا پس نمی‌کشه همین امشب بهش بگو از وضعتون 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

عزیزم برو خداروشکر کن که اون خواستگارات رفتن. میدونی چرا؟ کسی که مادیات براش الویت هست و تورو برای خودت نمیخواستن...ایشالا یکی میاد تو زندگیت که با همه ی کم و کاستی ها خودتو برای خودت بخواد.ایشالا دوست پسرت بیاد خواستگاریت و یه روزی بیای اينجا بنویسی با دوست پسرم ازدواج کردم و خیلی خوشبختم.

اتفاقا بزار بیاد خواستگاریت. اون مطمئنا از وضعیتت باخبره که میخواد بیاد خواستگاریت. پسرا زرنگن تو این مسائل. اگه نمیخواستت حرف ازدواج و خواستگاری رو نمیزد.

اها :) ولی ب نظرم اگه شخصی ، شخصی رو واقعا دلی دوستش داشته باشه وضع مالی که هیچ طرف معلولم باشه باهاش کنار میاد و میسازه زندگیشو ،،، دقت کردی ؟ دلی :)) چیزی که تو هیچ کجای کشورم نمیبینم :)

نمیتونم بگم 😭

میخوای من بگم،؟؟؟پاشوووو جمع کن دختر لوس میخوای برای همیشه از دستش بدی؟؟؟؟یعنی چی منو عصبانی کردی  اینقدر دوست داشتن اون الکی که به خاطر مشکل مالی بره

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
دوس ندارم ظایع شم واقعا خیلی بده

چند وقته باهاشی؟؟؟خودت چقدر دوستش داری؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792