2777
2789

هرکی براساس جیبش 

مثلا ما خودمون تخم کدو

پسته 

بادام 

کشمش

میخریم و قاطی میکنیم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما که قبلنا می‌گرفتیم همو آجیل عید رو می‌گرفتیم چهار مغز و تخمه و انجیر خشکو....سلیقه ایه

امسال خیلی گرونه 400 شده

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

آجیل یلدا قیسی و باسلوق و انجیر خشک داره 

با چهار مغز و نخود کشمش فکر کنم 

ما هم همینارو می‌خریم هر سال 

البته معمولا داریم طی سال ، مصرف میکنیم 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
مردم ما گروني رو دوست دارن ١ميليونم بشه ميخرن

حالا ببین چه صف هایی در اجیل فروشی میشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اصلشو‌ نمیدونم ولی شب یلدا ما نمیخریم چون خونه مادربزرگم یا مادرشوهرم جمع میشیم دوست ندارین خرج اضافی بذاریم رو دستش ، خودمونم بخریم اجتزه نمیدن دوس دارن خودشون پذیرایی کنن برا همین همون هندونه و میوه و لبو و این چیزا رو میخوریم و درواقع کافیم هست