2777
2789
عنوان

آسم آلرژیک

4192 بازدید | 20 پست

دوستان من هرسال ازاول مهرتا آخر زمستون و وقتی که هوا سرده سرفه های الرژیکم شروع میشه طوریکه حتی گاهی آب هم بخورم سرفه میکنم تاحالا دکتر آسم و آلرژی نرفتم بنظرتون داروی خاصی داره ک تحریکات گلوم ک باعث سرفم میشه و واقعا کلافم کرده کمتر شه

عزیزم منم دختر یه سال و ۳ماهم اسم الرژیک داره و تاالان ۲بار بستری شده اصلا نمیتونه نفس بکشه براش ی اسپری خارجی دکتر تجویز کرد ک ب سختی پیدا کردم الان بهتره.دکترش گف حتی سرفه نداشت و حالش خوب بود بازم مصرفشو قط نکن

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم منم دختر یه سال و ۳ماهم اسم الرژیک داره و تاالان ۲بار بستری شده اصلا نمیتونه نفس بکشه براش ی ا ...

دکترش،گفت آسم ش کلا خوب میشه؟ 

واینکه شما توخانوادتون کسی ودارید ک آسم داشته باشه؟

لایک نکنید                      
عزیزم اول برو دکتر فوق تخصص آسم وآلرژی که اگه خدای نکرده دیر بری مثل من به موقع درمان نکنی آلرژیت عو ...

علایمم اینطوره که بخندم سرفه میکنم.اب سردبخورم.هوای سرد.غذاهای چرب شیرین کلا ۹۰درصد چیز ک میخورم سرفه دارم کلافم کرده دیگه 

دکترش،گفت آسم ش کلا خوب میشه؟  واینکه شما توخانوادتون کسی ودارید ک آسم داشته باشه؟

ن عزیزم گف ممکنه سه سالگی خوب بشه اگه نشد تااخر باهاش موندگاره.گلم  سابقه اسم نداریم تو خونوادمون من دخترم دوقلو ان ۲۸هغته دنیا اومدن بخاطر همین یکیشون ریه اش مشکل داره 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
علایمش چیه

ی سرما خوردگی ساده ک بگیره بعدش سرفه های خشک خس خس سینه کبودی لب ها  و تب 

ن عزیزم گف ممکنه سه سالگی خوب بشه اگه نشد تااخر باهاش موندگاره.گلم  سابقه اسم نداریم تو خونوادم ...

ان اشالله وکه حتما هم خوب میشه ولی ما چون متاسفانه نسل درنسل آسم داریم خیلییییی ناراحتم که از مادرم بمن رسیده چون واقعاااا خفگی و تنگی نفس  سخته... همش میترسم ازمن هم به بچه هام بمونه که اگر بمونه ازخداو مادرو مادربزرگم  شاکیم تااقیامت 

پس حداقل خداشکر که ارث ندارید  ولی توروخدا تامیتونی بیش از اندازه مواظبش باش اصلاااااا نباید سرما بخوره  تا عود نکنه و توهمون دوران کودکیش خوب خوب بشه خداحفظشون کنه

لایک نکنید                      
ان اشالله وکه حتما هم خوب میشه ولی ما چون متاسفانه نسل درنسل آسم داریم خیلییییی ناراحتم که از مادرم ...

ممنون عزیزم ایشالا ک رو بچه هات نمونه این بیماری ولی واقعا سخته بچه کوچیک بیمارستان سرم و دستگاه اکسیژن.همش گریه سرم هارو میکند شیر میخورد نفسش میگرفت کلن داغون شدم تو بیمارستان.خیلی سخته 

آسم خاموش  

سلام کسایی که آسم خفیف یا سرفه شدید دارن یه راهکار میگم مربوط به دکتر خیراندیش هست ولی یه آشنا که پزشک طب سنتی تو آلمان هست کاملتر کرده صد در صد و امتحان شده یه قلیون بردارید داخلش عرق نعناع و عرق پونه بریزید بعد نعناع رو خیس کنید  به صورت  مچاله شده یعنی آبش و بگیرید جای تنباکو بزارید زغال هم جای خودش حتی بچه ها هم می تونن استفاده کنند برای نفخ هم عالیه این روش درمان صد در صد هست و از زمانهای قدیم استفاده میشده به امتحانش می ارزه البته دودزیادی نداره ولی نتیجه اش و خواهید دید برای درمان کرونا هم استفاده میشه مخصوصا از نوع جدیدش

عزیزم منم دختر یه سال و ۳ماهم اسم الرژیک داره و تاالان ۲بار بستری شده اصلا نمیتونه نفس بکشه براش ی ا ...

سلام کسایی که آسم خفیف یا سرفه شدید دارن یه راهکار میگم مربوط به دکتر خیراندیش هست ولی یه آشنا که پزشک طب سنتی تو آلمان هست کاملتر کرده صد در صد و امتحان شده یه قلیون بردارید داخلش عرق نعناع و عرق پونه بریزید بعد نعناع رو خیس کنید  به صورت  مچاله شده یعنی آبش و بگیرید جای تنباکو بزارید زغال هم جای خودش حتی بچه ها هم می تونن استفاده کنند برای نفخ هم عالیه این روش درمان صد در صد هست و از زمانهای قدیم استفاده میشده به امتحانش می ارزه البته دودزیادی نداره ولی نتیجه اش و خواهید دید برای درمان کرونا هم استفاده میشه مخصوصا از نوع جدیدش طب سنتی درمان قطعی داره برنامه انارستان شبکه افق دکترای مجرب طب سنتی رو میاره، اگه تهران باشید عالیه می تونید پیدا کنید من بچه ها رو نمیدونم ولی از ۵ سال به بالا روش بالا جواب میده البته اصلا مضر نیست پزشکای طب سنتی دکتر خیراندیش عالیه

من پیش دکتر شهرام سیدی بردم پسرمو زود براش اسپری و قرص نوشت یک هفته است میزنم براش فایده نداشته ببین دقیقاااا همون موقع ک ایران گرد و خاک امد یه سرماخوردگی شدید گرفت بعدش هردو هفته مریض بود و سزفه هاش تا الان قطع نشده بچه منم مهد میرفت دیدم اینطوریه دیگ نزاشتم بره.