2777
2789
عنوان

مردسالاری

237 بازدید | 11 پست

بچه اینا مرد سالاریه؟

اینکه مرد حق داره زنشو بزنه بهش فحش بده حرف زور بزنه بهش بی احترامی کنه ولی زن حق نداره به مردش بی احترامی کنه وجوابشو بده مرد حق داره زن دوم بگیره یا رل بزنه چرا؟چون مرده ولی زن حق نداره

مرد حق داره بره بیرون تفریح با دوستاش ولی زن حق نداره چرا؟؟چون زنه زن باید تو خونه باشه نباید بره بیرون 

مرد حق داره با رفیقاش چت کنه ولی زن نباید دوستی داشته باشه!!!!

مرد هرچی گف زن نباید اعتراض کنه باید بگه چشم😐

زن هرکجا بره حتی اگ میخواد بره زباله هارو سر کوچه بزاره باید زنگ بزنه به مردش اجازه بگیره😐

این چه زندگیه خداییش؟

طرز برخورد با همچین مردی چیه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این دیگ پادگانه  ن خانواده ک بخواد حالا توش مرد سالاری باشه یا زن سالا:/

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چارش چیه ؟

نمیدونم والا اصن نباید ازدواجی شکل می‌گرفت حتی مامان بزرگامونام تحمل همچین چیزیو ندارن چ برسه ب ما نسل جدید 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینی که شما میگی دیگه مرد سالاری نیست علننا برده داریه (اما از نظر اسلام اصلأ اینطوری نیست و احترام باید در رابطه دوطرفه باشه و مرد حق نداره زنشو بزنه و اذیتش کنه فقط رفت امد باید تحت نظارت شوهر باشه اما در همون صورت هم مرد حق نداره زنشو به طور کامل حبس کنه و همونطور که زن نمیتونه رل بزنه مرد هم حق نداره رل بزنه یا روابط نامشروع داشته باشه ) البته اینایی که من گفتم نظر اسلام بود و اینی که شما میگی عرف گند جامعه مون هستش

خدایا بسهه دیگهههه ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز