2777
2789

الان چند ماهیه با شوهرم تلفنی حرف میزنند من فقط یبار بهش زنگ زدم اونم شوهرم برا کاری را خونشون گوشیش خاموش بود حال اونو پرسیدم الان ب شوهرم زنگ میزنه راجب من می‌ره تو قیافه حسم میگه مشکلش با من چیه میخواد هرروز بهش زنگ بزنم یا منظورش اینه عروس بدیم باهاشون رفت آمد نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عروس خیلی خوبی هستی در نظرشون که رفت و آمد نمیکنی    

این تاپیک چرا دوتا شد ؟توقع دارن رفت امد کنیم با اون همه فوش ک سر ی پارچه خانوادگی بهم دادن و بهم گفتن ج ن . ه دیگ چت سال شوهرمو قطع رابطه بود الآنم فقط با مامانش حرف میزنه عین بچه ها هر حرفی میزدن سرمو مینداختم پایین

این تاپیک چرا دوتا شد ؟توقع دارن رفت امد کنیم با اون همه فوش ک سر ی پارچه خانوادگی بهم دادن و بهم گف ...

خب دیگه ولش کن همون روش قبلی رو ادامه بده

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
خب دیگه ولش کن همون روش قبلی رو ادامه بده

اونا لیاقت تو رو نگاه کردم ندارن حیف من بخدا میدونستم خانوادش اینجوری از اول راضی ب ازدواجم نمی‌شدم جاریم تو جمع خانواده میگف من اجازه نمیدم شوهرم ب این یعنی من سلام کنه اونوقت بقیه هیچی بهش نگفتن منم سرمو انداختم پایین خریت از خودمه خواهر 

خب حق داره ،وقتی رفت و آمد نمیکنی زنگم نمی‌زنی میخواستی قربون صدقتم بره؟😏

هر کس خودش باید احترام خودشو نگه داره آدم پدرشم چند سال بهش توهین کنه ازش دوری می‌کنه ذات آدم اینه دوستی و مهربونیت رو دوس داره اگه کسی زیاد بهش آزار رسوند از کشش میفته هر چه شوهرم میگ تقصیر خودته بهشون رو دادی روز اول باید چیزایی ک بهت میگفتم یا ب من میگفتی یا خودت جواب می‌دادی ک کار ب فوش ناموسی نرسه 

هر کس خودش باید احترام خودشو نگه داره آدم پدرشم چند سال بهش توهین کنه ازش دوری می‌کنه ذات آدم اینه د ...

پس حق داری عزیزم ❤️

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
این تاپیک چرا دوتا شد ؟توقع دارن رفت امد کنیم با اون همه فوش ک سر ی پارچه خانوادگی بهم دادن و بهم گف ...

اشتباه کردی منم جواب نمیدادم میگفتن زبون نداره ولی یه روز ریدم بهشون دیدن زبون دارم 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         

درست نفهمیدم زنگ میزنه راجع به تو میره توی قیافه یعنی چی ولی در کل حق داری. جایی که بهت بی احترامی میشه نرو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.