الان چند ماهیه با شوهرم تلفنی حرف میزنند من فقط یبار بهش زنگ زدم اونم شوهرم برا کاری را خونشون گوشیش خاموش بود حال اونو پرسیدم الان ب شوهرم زنگ میزنه راجب من میره تو قیافه حسم میگه مشکلش با من چیه میخواد هرروز بهش زنگ بزنم یا منظورش اینه عروس بدیم باهاشون رفت آمد نمیکنم
نه عروس خیلی خوبی هستی در نظرشون که رفت و آمد نمیکنی
این تاپیک چرا دوتا شد ؟توقع دارن رفت امد کنیم با اون همه فوش ک سر ی پارچه خانوادگی بهم دادن و بهم گفتن ج ن . ه دیگ چت سال شوهرمو قطع رابطه بود الآنم فقط با مامانش حرف میزنه عین بچه ها هر حرفی میزدن سرمو مینداختم پایین
اونا لیاقت تو رو نگاه کردم ندارن حیف من بخدا میدونستم خانوادش اینجوری از اول راضی ب ازدواجم نمیشدم جاریم تو جمع خانواده میگف من اجازه نمیدم شوهرم ب این یعنی من سلام کنه اونوقت بقیه هیچی بهش نگفتن منم سرمو انداختم پایین خریت از خودمه خواهر
خب حق داره ،وقتی رفت و آمد نمیکنی زنگم نمیزنی میخواستی قربون صدقتم بره؟😏
هر کس خودش باید احترام خودشو نگه داره آدم پدرشم چند سال بهش توهین کنه ازش دوری میکنه ذات آدم اینه دوستی و مهربونیت رو دوس داره اگه کسی زیاد بهش آزار رسوند از کشش میفته هر چه شوهرم میگ تقصیر خودته بهشون رو دادی روز اول باید چیزایی ک بهت میگفتم یا ب من میگفتی یا خودت جواب میدادی ک کار ب فوش ناموسی نرسه