2777
2789
عنوان

زنداییم جادوگره

654 بازدید | 28 پست

بچه ها من گیر شری اومدم با این زنداییممممم

از وقتی من نامزدی کردم دائما دنبال اینه بین مامانم و خانواده همسرم یا بین مامانم و همسرم دشمنی بندازه.دائما میشینه زیر پای مامانم و پرش میکنه و مامانمو میندازه به جون منو همسرم و خانواده اون.

حس میکنم مامانمو جادو کرده که از ما متنفر بشه و حرفای زنداییمو گوش کنه.چون قبلا هم چندمورد ازش دیدیم که داییمو جادو کرده.الان من باید چیکار کنم؟دستم به جایی بند نیست.زنداییم و داییم دارن گند میزنن به زندگیم که هنوز ۱ ماه هم نشده که عقد کردم.توروخدا دعایی سوره ای نذری بلد نیستین که دهن زنداییم و داییمو ببنده و دیگه نتونن بدگویی کنن؟زندگیم ازهم میپاشه توروخدا اگه چیزی بلدبن بهم بگین

من اعتقاد ندارم ولی نی نی سایتیا دارن این باورا میکنن تو‌پاچم کم کم/

منم اعتقاد نداشتم اما وقتی دیدم چطوری خوشبختیمو ازم گرفت و زندگیمو تار کرد اعتقاد پیدا کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اعتقاد نداشتم اما وقتی دیدم چطوری خوشبختیمو ازم گرفت و زندگیمو تار کرد اعتقاد پیدا کردم 

شمام دعا نویس پیدا کنید براش دعا بنویسید زندگیش مختل بشه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

من بودم مستقیم میرفتم در خونه پدرش.....میگفتم دختر فتنتو جمع کن ...یکم زندگی کردن و خانوم بودن یادش میدادید جای فضولی فتنه تو زندگی بقیه

زندایی منم همش تیکه میپروند و منو خیط میکرد و دخخترای خواهرشوو بالا میبرد جوری شستمش و خودش و دخترشو به چهار میخ کشیدم الان جرات نداره هیچی بهم بگه ...گفتم بابات دختر تربیت نکرده یه تکیه گ ....ه فرستاده داخل جامعه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
شمام دعا نویس پیدا کنید براش دعا بنویسید زندگیش مختل بشه

من اصلا میترسم برم اینجور جاها.خدا خیرش نده.بخدا قسم خودشو داییم باعث غم و ناراحتی یه تازه عروس شدن خدا جوابشونو بده شیطانا

من اصلا میترسم برم اینجور جاها.خدا خیرش نده.بخدا قسم خودشو داییم باعث غم و ناراحتی یه تازه عروس شدن ...

قران بخونید 

ایسالا برمیگرده ب خودش 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
من بودم مستقیم میرفتم در خونه پدرش.....میگفتم دختر فتنتو جمع کن ...یکم زندگی کردن و خانوم بودن یادش ...

من جرئت ندارم یک کلمه بهش بگم.ازبس دهن دریدس منو میخوره.مادرمم طرفدارش شده.از این میسوزم تا چندماه پیش ازش متنفر بود الان اون شده همه کسش و دخترشو له میکنه بخاطر حرفای زنداییم و اون دایی خدا نشناسم.نمیدونی روز عقدم چه آبرو ریزی کرد داییم.گندی که زد تا ابد یادم میمونه

جلوی شخصی که جادوت کرده باید بگی من اعتقادی به جادو جنبل طلسم دعا چشم و نظر و انرژی منفی ندارم 

همین که شک بیافته توی دلش که نکنه روت عمل نکنه باطل میشه 

شما هم چله های مختلف رو امتحان کن پاکسازی کن خونه و خودت و مادرت و خانوادت رو بعدش حصار و حرز استفاده کن 

کاربری دست دو نفر 🙌