2777
2789
عنوان

درمان شلختگي

3555 بازدید | 39 پست

من خيلي شلخته ام

يعني يجورايي كمال گرام

يني مثلا ميخوام ظرف بشورم ساعت ها سرش وقت ميذارم ك ب بهترين نحو تميزش كنم براي همين خسته ميشم و ولش ميكنم

يا مثلا بخوام جارو بزنم همه جا و زير فرشارو بايد بزنم يا مثلا لباس هارو تا كنم ميرم كشوهارم مرتب كنم

همين اخلاقم باعث ميشه خسته بشم و ديگه ادامه ندم

و هميشه خونم نامرتبه

خودم ازين اخلاقم دارم رنج ميكشم

راه در مانش چيه؟كسي مثل من هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم مثل شما بودم مشکل شمارو داشتم. اما به مرور خودم رو تغییر دادم. مشکل از همون کمال گرایی بود دقیقا.فکر میکردم کار یا نباید انجام بشه یا هیچ نقصی نداشته باشه. 

پله ای کار کن درست میشه. مثلا ظرفها کثیفه امروز بشور اما اون وایتکس کاری رو انجام نده.بذار همه رو آخر هفته بذار تو وان وایتکس بزن. 

مادرشوهرم همیشه خونه ش مرتبه یه بار دقت کردم ببینم چ میکنه.سر هر کاری چندان تایم نمیذاره.مثلا همون ظرفی سلام من خیلی گیرنیدام بهش ماهیتابه مثلا. تمام درزهاش باید تمیزمیکردم.اون اما ظرف رو سریع میشوره بدون اینکه زوم کنه روش.بعد آخر هفته ها سیم میکشه و ازین اضافه کاریها.اما نمیذاره چیزی در اون موقع تو سینک بمونه.

اوا منم همینم ک/ 3 ساعت میفتم ب جون یخچال بعد دیگ حسم واسه کارای دیگ میپره حقم داره 

شوهرم تند تند مياد سنبل ميكنه 

بعد ميگه ببين چقد سريع ميشه مرتب كرد و تو نميكني

فقط این راه بنظرم میرسه همه کارای عادی روال هر روز رو انجام بده اون کارایی هم ک می بینی وقت گیره مث لباس مرتب کردن و یه سری کارا هفتگی باید انجام بشه رو یکی یکی انجام بده مثلا روزی یکیش اینجور هم خونه ات مرتبه هم درطول یک هفته اساسی هم مرتب بشه، یه هفته نظم بدی دیگه همیشه همه چیز مرتب وبجا هس