2777
2789
عنوان

دکتر مرجان جنابی

222 بازدید | 0 پست

از اون جایی که توی کشور ما دکترا مجازات ندارن من اسم ایشون و بلد مینویسم

دکتر مرجان جنابی 

به شدت بی ادب عصبانی بی رحم 

اگر سرچ کردین اسم ایشون و حتما داستان منو بخونین 

ی مادر وقتی بچش زمین میخوره سرش میشکافه قشنگ میمیره ی مردست با دیدن اشک بچه ی دوسالش خونی که از سرش میاد شکاف ستاره ای ک سفیدی سر بچه کاملا معلومه 

باید ناشتا باشه تا بخیه کنن ۵ تا بیمارستان رفتم خیر ببینن دوتا جراح دیدش گفت دختره گناه داره ببر جراح پلاستیک بخیه کنه مودب خوش برخورد ک یکیشون بیمارستان مهر بود یکی چمران اسم دکترارو نمیدونم ولی دعای خیرم پشتشون باشه....

من ۵شنبه دکتر پیدانمیکردم ۴ساعت بچم گشتش بود یخ کرده بود بدنش ضعف داشت بیحال بود سرش خون ریزی داشت بمیرم براش ک تو اون وضعیت بود....رسیدم بیمارستان نیکان شرق خدمت دکتر نا نجیب مرجان جنابی دید بچه منو گفت بخیش میزنم گفتم خانم دکتر جاش میمونه؟ عصبانی شد بی ادبی کردبهم من از ترس میلرزم ایشون میگه میخوای بخوا نمیخوای نخواه بمن چه من کار دارم خیلی دلت خواست برو پذیرش ورقه بگیر بیا گفتم خب یعنی چی؟گفت بامن حرف نزن برو با بقیه سوالاتو بکن....بی ادب .....

منم رفتم ک بچمو ببرم همسرم نذاشت گفت حالا ک میزنه بذار بزنه چندتا پرستارم گفتن نده بهش نه بیحسی میزنه نه بلده....ولی همسرم گفت نه بلده خودش گفت....

یک میلیون پرداخت کردیم رفتیم گفت برو صدات کنم حالا وایسادم دیدم جنابی به پرستاره ی چی گفت ...

پرستار صدام زد گفت برو پذیرش بگو پشیمون شدم ما مریض بدحال داریم دکتر سرش شلوغه...

حالا شاهدم ک تریاز و اورژانس خالیه دکتره هم نشسته پشت میز.....خیر نبینه الهی بغضم ترکبد همسرم گفت مریض داری چرا نشستی؟بی ادب گفت به شما چه و....

دیگه ادامش نمیدم فقط وسط بیمارستانوگریه کردم و گفتم دخترمنو چطور مییبینی و اهمیت نمیدی؟مگه مریضی میگی برو پذیرش؟داد زدم ای پرستارا بچم بیحاله جون نداره ضعیفه الهی خیر نبینع که اینجور منو معطل کرد

و البته فهمیدم ایشون اصلا بلد نبوده اون زخم ستاره ای رو بخیه کنه و خدامارو دوست داشت ک من فوق تخصص جراح پلاستیک پیدا کردمو با ظرافت و خواب اوری بچمو بخیه زد بهش غذا دادن .

خدای ما هم بزرگه و ادمهای بی رحم ی روزگیر بیرحم تراز خودشون میوفتن مخصوصا ک دل بشکنن ب مادر با دیدن بچش تو این وضع دلش شکسته اهش دامن گیره

والسلام. 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش