2777
2789
عنوان

دلارخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا شمارفتین ترکیه؟ کلا چقدر میشه سفرش با یه کم خرید و اینا؟؟

من خواهرم اونجا زندگی میکنه 

با اینکه اونجا جا غذا داشتم 

ولی 30تومن خرج کردم 

بستگی داره چقد بخوای خرج کنی البته من 8میلیون اونجا فقط پول آرایشگاه دادم 

شما باید با تور بری اینطوری خرجت کمتر میشه 

اگه قصد سفر داری کم کم لیر بخر  بذار باشه 

لباسم اونجا با اینکه گرونتر شده بازم میشه خرید کرد 

تخفیف فصلی خوبی میزنن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
باید به دلار بگی مثلا میگی 100دلار میخوام  من واسه لیر که میگیرم اینطوری میگم 2هزار لیر مثلا م ...

صد دلار ک نمیتونه بخره صد دلار الان میشه سه میلیون و خرده ای اسی میگه صد هزار تومنی میخاد بخره

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı
صد دلار ک نمیتونه بخره صد دلار الان میشه سه میلیون و خرده ای اسی میگه صد هزار تومنی میخاد بخره

مثال زدم 

یعنی باید به دلار بگه چقد میخواد 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

نه فداتشم من میخوام بدونم چقدر کم میشه بخرم..

اصن دلارخریدن به صرفه ست یا نه؟؟؟

اقا شمارفتین ترکیه؟ کلا چقدر میشه سفرش با یه کم خرید و اینا؟؟

باورت میشه ما با ماشین خودمون رفتیم پول بنزین اونجا گرون یعنی واسه چهار پنج روز ک رفتیم ترابرزن چهار میلیون پول بنزین دادیم برگشتنی حساب کردیم دیدیم کلا بیست تومن خرج کردیم، گفتیم چقدر کم😂😂 یعنی میگم بستگی ب خودت داره چقدر خرج کنی

باورت میشه ما با ماشین خودمون رفتیم پول بنزین اونجا گرون یعنی واسه چهار پنج روز ک رفتیم ترابرزن چهار ...

واقعا

چه جااااالب

صما میرین ترکیه واسه چی؟

ماه عسل؟همینجوری؟؟؟

الان دلار چقدره

فکر کنم 37 یا 38باشه 

نه فداتشم من میخوام بدونم چقدر کم میشه بخرم.. اصن دلارخریدن به صرفه ست یا نه؟؟؟

آره میشه خرید فعلا اینجوری که میره بالا میگن ممکنه چهل هزارم رد کنه ولی این قیمتها نجومیه زمانی داره ک ممکنه پایین بیاد اونموقع اگه دلار داشته باشی باید قبل این ک ضرر کنی بفروشی

واقعا چه جااااالب صما میرین ترکیه واسه چی؟ ماه عسل؟همینجوری؟؟؟

ن ما با خونوادمون واسه تفریح رفتیم ترابرزون چند روزی برگشتیم 

کسایی که با ماشین میرن میتونن تا طرفا وان برن که مث شهرستان برا خرید خوبه اصااا طرفا استانبول انتالی ...

ما از تبریز تا ترابرزون رفتیم بنزین شد سه و خرده ای میخاستیم تا استانبول بریم پول بنزین فک کنم بالای ده میلیون شایدم بیست میلیون میشد