2777
2789
عنوان

شوهر جاسوس

322 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من شوهرم یواشکی تمام امار کارهایی که انجام میدیم را به مامانش میده و مامانش امار همه چیز زندگی ما را داره  وقتایی که سرکاره یا بیرونه و گاهی شده با هم بودیم تا من نبودم یواشکی حرف زدن و تا من میرسم ساکت میشن من هیچ وقت به روی خودم نمیارم که چیزی دیدم یا بگم چی میگید بنظرتون چیکار کنم خیلی بدم میاد از این کاراش بنظرتون چیکار کنم کمتر حرص بخورم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف زدنشون که مادر وفرزندی هست وفکر نمیکنم شما باید ناراخت بشی 

خب قطعا توی خانواده یه حرفایی هست که نمیشه پیش عروس یا برعکس پیش داماد گفت .‌اونام مادر پسری حرفایی دارن که پیش شما نمیتونن بگن

شما خودت ومادرت حرف خصوصی تدارین؟ که نخواین جلوی شوهرتون بگین؟

حرف زدنشون که مادر وفرزندی هست وفکر نمیکنم شما باید ناراخت بشی  خب قطعا توی خانواده یه حرفایی ...

چرا ولی مادرشوهرم انگار سو استفاده میکنه و برگ برنده داره و بمن اینجور نشون میده چون کوچکترین جزییات زندگی ما را خبر داره ولی راز نگه داری شوهرم برای اوناست من هیچ چیز از اونا خبر ندارم و به روم میارن که نباید بدونم و غریبه ام

چرا ولی مادرشوهرم انگار سو استفاده میکنه و برگ برنده داره و بمن اینجور نشون میده چون کوچکترین جزییات ...

خودتو کاملا بیخیال نشون بده نسبت به مسائل خانوادشون کم گم شل میشن..واینکه ناراحت نباش خیلی ازخانواده ها اینحورین چیزی ازخودشون بروز نمیدن چون فکر میکنن اگه شما چیزی ازشون بفهمی دیگه برات اونجوری که باید ارزشمند وقابل احترام نیستن ..پس سعی میکنن چیزی ازشون ندونی که احترامشون حفظ بشه

شما درجواب اینکارای شوهرت وخانوادش ترفند بیخیالی واینکه اصصلا برات جالب ومهم نبست رو بزن اونا خودشون بعداز مدتی باشما هم درمیون میزارن کم کم مسائلشونو..من تجربشو دارم

خودتو کاملا بیخیال نشون بده نسبت به مسائل خانوادشون کم گم شل میشن..واینکه ناراحت نباش خیلی ازخانواده ...

ممنون عزیزم خودمم همین فکر را میکنم دیگه با گفتن اینکه تجربه شا داشتی خیالم بیشتر راحت شد بازم تشکر