cinderellla مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 117 عنوان کمک 175 بازدید | 27 پست دوستان من ۵ ماه از زایمانم میگذره...سزارین شدمالان مدتیه بحدی ترشح دارم که لباسام خیس میشهترشح سفید آبکییوقتا هم بوی بدی میده 1401/09/26 | 04:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maedeh_00000 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 6661 برو دکترمن تا دو ماه مث اون موقع ک شکمو فشار میدن ازم آب میومد ولی خوب شد از تو خیلی طول کشیده نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5312 برو دکتر من تا دو ماه مث اون موقع ک شکمو فشار میدن ازم آب میومد ولی خوب شد از تو خیلی طول کشیده چن روزه بلندشدی؟منم میخام سز اختیاری کنم شکمو دیگ چرا فشار میدن؟
cinderellla مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 117 برو دکتر من تا دو ماه مث اون موقع ک شکمو فشار میدن ازم آب میومد ولی خوب شد از تو خیلی طول کشیده عه اخه برامن نمیومد الان یه ماهه اینطوریم
maedeh_00000 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 6661 چن روزه بلندشدی؟ منم میخام سز اختیاری کنم شکمو دیگ چرا فشار میدن؟ یعنی چی بلند شدم؟نفهمیدم!بعد از اینکه بخیه میزنن فشار میدنوقتی ب هوش میای فشار میدنوقتی میخوان ببرنت تو بخش فشار میدنواااای🥴🥴🥴نمیدونی شکم منو ک فشار میدادن مث چی میپاشیدخون آبهو.... باید بیاد بیرون نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
cinderellla مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 117 چن روزه بلندشدی؟ منم میخام سز اختیاری کنم شکمو دیگ چرا فشار میدن؟ شکمتو همونموقع تو ریکاوری فشار میدن که خون اضافه ها بیاد بیرونمن از بیمارستان اومدم فرداش خودم بلند شدمنگران نباشفقط اونموقع درد داره
cinderellla مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 117 یعنی چی بلند شدم؟نفهمیدم! بعد از اینکه بخیه میزنن فشار میدن وقتی ب هوش میای فشار میدن وقتی میخوان ... اره همینطوره
cinderellla مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 117 عفونت نکردی؟ بنظرت عفونته؟دکترم گفت چیزی نیستاما امشب مهمون داشتم انقدر یهو ازم بد اومد شلوار لی م خیس شد قشنگ
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5312 یعنی چی بلند شدم؟نفهمیدم! بعد از اینکه بخیه میزنن فشار میدن وقتی ب هوش میای فشار میدن وقتی میخوان ... منظورم اینه چن روزه تونسی بدون کمک از جات بلندشی و کاراتو بکنیبیمارستان دولتی بودی یا خصوصی؟چقد هزینت شد؟ببخشید انقد میپرسم
cinderellla مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 117 منظورم اینه چن روزه تونسی بدون کمک از جات بلندشی و کاراتو بکنی بیمارستان دولتی بودی یا خصوصی؟چقد هز ... کاراتو کامل بعداز یه هفتهاما اینکه بلند شی و بری حمام و...قشنگ از فرداشمن نیمه خصوصی بودم۱۳ تومن دادمزایمان اول
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5312 شکمتو همونموقع تو ریکاوری فشار میدن که خون اضافه ها بیاد بیرون من از بیمارستان اومدم فرداش خودم بلن ... وای پس چرا انقد میترسونمم ک بعد سزارین ادم ناقص میشه هم از طبیعی میترسونن هم سز ادم ب جای اینکه ب عشق بچش روزاش بگذره با ترس میگذره
maedeh_00000 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 6661 منظورم اینه چن روزه تونسی بدون کمک از جات بلندشی و کاراتو بکنی بیمارستان دولتی بودی یا خصوصی؟چقد هز ... نه گلم هر سوالی داری بپرسمن بعد یه هفته بدون کمک بلند میشدم شاید چون خیلی چاق بودم نتونستم زودترولی اتاق بغلیم ی دختره بود خیلی لاغر بود مث چی راه میرفت و کاراشو میکرد اونم سزارین بود ولی من جونم ب لبم میرسید وقتی میخواستم یه قدم برمخصوصی بودم پارسال ۱۰ تومن شد نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
maedeh_00000 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 6661 کاراتو کامل بعداز یه هفته اما اینکه بلند شی و بری حمام و... قشنگ از فرداش من نیمه خصوصی بودم ۱۳ ... لاغر بودی؟ نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊