2777
2789

من بخاطر بهداشتش

خود گردو رو میخرم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

گردو 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر قراره بعد از خرید سریع و در عرض چند روز مصرف بشه من توصیه میکنم مغز گردو خرید کنید تا زحمت شکستن و مغز کردن ازتون سلب بشه، از طرفی مغز گردو درجه بندی شده میتونین بخرین تا نسبت به نیازی که دارین همه اش استفاده بشه. ولی اگه قراره برای چندین هفته یا چندین ماه نگهداری بشه حتما باید گردو با پوست خریداری کنین. لینک میزارم که خودتون بخونین و تصمیم بگیرین.

https://aghayegerdoo.ir/product-category/nuts/buy-walnuts/

سلام دوستان من فروشنده گردو هستم شیراز همه جا ایران هم ارسال داریم گردو بهتر و مناسب تره اگر پوست کاغذی باشه که عالی تر هست خانومیا ..گردو درجه یک ایرانی باغ داریم تقدیم میکنیم.

اگری سوالی داشتید پیام بدید