2789

خب؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من ی ماهع با دوس پسرم حیلی دعوا داریم بد امروز حیلییی بد دعوا کردیم هشت ماهه باهمیم بعده دعوا ...

کات کن

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

نمیدونم چی میخوای بگی در ادامه، ولی این که میگه من هم خواستم برم با هماهنگی کامل میرم و بهت میگم و تماس میگیرم خیلی خوبه اما این که برای تو تعیین میکنه یک بار با کی و چند ساعت بیرون باشی به‌نظرم زنگ خطریه که نباید نادیده‌ش بگیری. اگه بنا بر اعتماده هیچ دو‌طرفی حق ندارن چنین محدودیتی برای هم وضع کنن. اگر پذیرفتید مسئولیت یه رابطه رو یعنی هردو آدم‌های بالغ و عاقلی هستید که این مسئولیت رو قبول کردید پس باید به بلوغ و عقل و شخصیت مستقل همدیگه هم باور داشته باشید.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit